نوشیدنی نوشیدنی | قهوه‌ی یونانی

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
پیچیدن بوی تند قهوه یونانی در کوچه‌ پس کوچه‌های شهر و نشستن‌های طولانی مدت یونانی‌ها در کافه، برای نوشیدن یک فنجان قهوه، توجه هر توریستی را به خود جلب می‌کند. قهوه و آداب خوردن آن، از دل فرهنگ هر کشور بیرون می‌آید و داستان‌های زیادی را پشت‌سر گذاشته است در یونان هم پس از پشت سر گذاشتن جنگ‌های بسیار، نوشیدن قهوه یک عادت رایج در میان مردم شده است.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
قهوه یونانی، پیر و جوان، نمی‌شناسد، کافی است که یک بار آن را امتحان کرده، تا مزه دیگر قهوه‌ها را فراموش کنید. در فرهنگ غذایی یونان همه یونانی‌ها در دل آشپزخانه خود یک برکی (Berki) که نوعی قهوه جوش است دارند تا هرگاه هوس کردند، آن را آماده و در کنار خانواده و دوستان خود نوش‌جان کنند. اگر هوس نوشیدن آن شما را هم رها نمی‌کند، با ما همراه باشید تا طرز تهیه قهوه یونانی را به روش سنتی یاد بگیرید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
مواد لازم برای تهیه قهوه یونانی
آبیک‌چهارم فنجان
قهوه ترکیک قاشق چای‌خوری
شکربه میزان دلخواه
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
طرز تهیه قهوه یونانی
مرحله اول
برای تهیه قهوه یونانی ابتدا آب و قهوه را هم‌زمان داخل بریکی ریخته و آن را روی شعله گاز می‌گذاریم. فقط برای داشتن قهوه‌ای شیرین، شکر و قهوه را هم‌‌زمان به آب اضافه کنید. نکته مهم دیگر این که برای هر فنجان قهوه‌ای که می‌خواهید داشته باشید باید یک قاشق چای‌خوری قهوه ترک اضافه کنید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
مرحله دوم
شعله بریکی را متوسط رو به پایین تنظیم کنید، سپس شروع به هم زدن قهوه کنید تا حل شود. تا حل شدن کامل آن، منتظر بمانید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
مرحله سوم
با گرم شدن قهوه می‌توانید شاهد حباب زدن و کف کردن آن باشید، که در این لحظه نباید آن را هم زد؛ چرا که کف آن به صورت کامل از بین می‌رود. از سویی دیگر قهوه هم نباید بجوشد، تا کف روی آن کامل حفظ شود. با کف کردن قهوه، بریکی را از روی حرارت برداشته و اجازه ته‌نشین شدن به آن بدهید. بعد از ته‌نشین شدن، آن را دوباره روی حرارت بگذارید تا کف کند. در انتها با نزدیک شدن کف به لبه بریکی می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. قهوه شما آماده است.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
مرحله چهارم
برای سرو قهوه دقت داشته باشید که اگر بیش از یک فنجان برای سرو دارید، کف‌ را به صورت مساوی در داخل فنجان‌های قهوه تقسیم کنید. گذاشتن یک لیوان آب سرد در کنار فنجان دمیتاس که فنجان مخصوص این قهوه است را فراموش نکنید. در صورت نیاز برای انتقال کف آن می‌توانید از قاشق استفاده کنید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
فوت و فن‌های تهیه قهوه یونانی
در صورت تمایل در تهیه این قهوه می‌توانید شیر را جایگزین کامل آب کنید.
برای تهیه این قهوه هرگز از آب جوش استفاده نکنید.
برای حفظ طعم اصلی قهوه یونانی آن را زیاد روی حرارت نگه ندارید تا بجوشد.
نباید در حین جوش آمدن، آن را هم بزنید؛ چرا که کف روی آن از بین می‌رود.
همیشه هنگام نوشیدن این قهوه درست مثل قهوه ترک یک لیوان آب کنار فنجان قهوه بگذارید.
اگر اولین بار است که این قهوه را می‌چشید، بهتر است آن را با یک قاشق چای‌خوری شکر امتحان کنید.
اگر این قهوه را دوست داشتید و علاقه‌مندید بیشتر با فرهنگ غذایی کشور یونان آشنا شوید به شما توصیه می‌کنیم شیرینی بوگاتسا را هم امتحان کنید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9

سوالات رایج درباره قهوه یونانی
آیا این قهوه از کافئین بالایی برخوردار است؟
بله. به این دلیل که نسبت به دیگر قهوه‌ها، بسیار ریز، آسیاب شده است، پس کافئین موجود در قهوه در زمان دم کردن قهوه راحت‌تر بیرون می‌آید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,113
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
تفاوت قهوه ترک و یونانی چیست؟
هر دو آن‌ها، در طعم و مزه شبیه یکدیگر هستند اما در طرز تهیه کاملا متفاوت عمل می‌کنند؛ قهوه ترک را دم (brew)، و قهوه یونانی را اصطلاحا می‌جوشانند (boil).

در طرز تهیه قهوه یونانی از شیر هم می‌توانید استفاده کنید که غلظت کمتری نسبت به قهوه ترک پیدا می‌کند. هنگام جوشاندن قهوه یونانی آن را تنها یک‌‌بار می‌جوشانند اما در طرز تهیه قهوه ترک آن را سه بار می‌جوشانند، پس تلخی آن چند برابر بیشتر از قهوه یونانی است.

از سویی دیگر شات‌های قهوه یونانی نسبت به قهوه ترک و اسپرسو کوچک‌‌تر است اما مانند قهوه ترک در کنار شیرینی سرو می‌شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

عقب
بالا