کیک و شیرینی کیک | کیک براونی پنیری

Eugénie-

مدیر تالار وحشت + مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
3,773
پسندها
37,228
امتیازها
71,673
مدال‌ها
55
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
بافت نهایی این براونی لایه‌ی ترک‌خورده داره، غلیظ و کاملاً مرطوبه و قراره یه براونی که بافت کیکی نداره رو تجربه کنید.

مواد اولیه براونی پنیری:

کره ۷۵ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۶۰ درصد به بالا ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۳ عدد
شیر ۶۰ میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)
آرد ۳۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
رنده پوست لیمو به اندازه نیاز
نمک یک پینچ

مواد پنیری:
پنیر ماسکارپونه: ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه کاله: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
رنده پوست لیمو

در این دستور می‌تونید قسمت پنیری رو حذف کنید، ولی در این صورت مدت پخت به حدود ۲۰ دقیقه کاهش پیدا می‌کنه.
 
امضا : Eugénie-

Eugénie-

مدیر تالار وحشت + مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
3,773
پسندها
37,228
امتیازها
71,673
مدال‌ها
55
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه:

۱. کره، نصف مقدار شکر (۵۰ گرم) و شکلات رو روی بخار آب می‌گذاریم (روش بن‌ماری) تا کره و شکلات آب بشن. این مواد رو اول روی بخار آب می‌ذاریم تا کره و شکلات ذوب بشن.

۲. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها رو با دقت از هم جدا می‌کنیم و حواسمون می‌شه که هیچ قسمتی از زرده‌ها وارد سفیده نشه. سفیده‌ها باید در ظرف کاملاً تمیز و خشک که فاقد چربی هست قرار بگیرن.

۳. شیر رو به مخلوط شکلات‌ها اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا دمای شکلات‌ها پایین بیاد و بعد دونه دونه زرده‌ها رو بهش اضافه می‌کنیم. نمک و رنده پوست لیمو رو تو این مرحله به موادمون اضافه می‌کنیم.

۴. فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.

۵. برای درست کردن مواد پنیری، خامه و پنیر رو نیم ساعت در دمای محیط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Eugénie-
عقب
بالا