طرز تهیه قهوه دالگونا با نسکافه 1. شکر، نسکافه و آب جوش را مخلوط میکنیم:
در یک ظرف شکر، پودر نسکافه و آب جوش را مخلوط میکنیم. سپس با همزن برقی یا دستی به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پوک شود و فرم پفکی بگیرد. (با همزن برقی زمان کمتری میبرد)
2. فوم نسکافه را به شیر اضافه میکنیم:
شیر گرم یا سرد را به دلخواه، به اندازه دو سوم لیوان مورد نظر میریزیم و با قاشق فوم نسکافه را به آن اضافه میکنیم. اگر میخواستید قهوه را سرد سرو کنید درون شیر چند تکه یخ بیندازید.
نکته: مقدار شکر، نسکافه و آب جوش باید دقیقا یکسان باشند. اگر نسبت ترکیب بهم بخورد فوم دیرتر شکل میگیرد یا بافت مناسب را پیدا نمیکند.
قهوه دالگونا بسته به سلیقه به صورت سرد یا گرم سرو میشود. این نوشیدنی کافئینی و خوشمزه از ترکیب شیر، شکر و قهوه یا نسکافه تهیه میشود. بافت خامهای شکل و فومی نسکافه در این نوشیدنی بسیار محبوب است.