نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سالاد سالاد | کاردینال

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 77
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اولیه سالاد کاردینال:

استیک گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
تخم مرغ پخته ۲ عدد بزرگ
شاهی (تره تیزک) ۱۰۰ گرم
برگ کاهو ۸ عدد
تربچه ۶ عدد
خیار ۱ عدد
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه سالاد کاردینال:

1- کاهوهای شسته و خشک شده را خرد کنید. خیلی آنها را ریز نکنید. شاهی را نیز به همین شکل آماده کنید. استیک سرد شده را به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #3
2- در یک ظرف با عمق مناسب کاهو و شاهی را مخلوط کرده و کف ظرف بچینید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #4
3- خیار و تربچه را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. تخم مرغ های آب پز را نیز نگینی خرد کنید. در یک کاسه این مواد را مخلوط کرده و استیک گوشت را نیز به آنها بیفزایید. در نهایت سس مایونز را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #5
4- مخلوط شامل استیک و سس را روی ترکیب کاهو و شاهی بریزید. سپس کمی جعفری تازه روی آن بپاشید. سالاد کاردینال بی نظیر شما آماده است. بخورید و لذت ببرید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #6

نکات کلیدی برای پخت سالاد کاردینال

- همانطور که گفتیم در رسپی اصلی سالاد کاردینال از استیک کبابی گوساله استفاده می شود، اما می توانید به جای گوشت، مرغ پخته ریش شده یا تیکه شده داخل سالاد بریزید.

- مقدار سس می تواند بنابر سلیقه شما تغییر کند.

- در برخی از رسپی های این پیش غذا، برنج پخته شده و سیب زمینی آب پز ریخته و گوشت آن را حذف می کنند. همچنین از کنسرو ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کرده و سالاد را کاملا گیاهی می کنند. سپس سس را به تمام مواد اضافه کرده و معمولا به شکل قالبی سرو می کنند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,086
پسندها
41,381
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #7
برای طعم بهتر سالاد کاردینال می توانید مقداری آبلیموی تازه و یا آبغوره نیز به آن اضافه کنید.

- بعضی افراد به جای اضافه کردن استیک کبابی یا مرغ پخته شده از ژامبون گوشت یا مرغ استفاده می کنند.

منبع: ایران کوک
 
امضا : Seta~
عقب
بالا