نکات کلیدی برای پخت سالاد کاردینال
- همانطور که گفتیم در رسپی اصلی سالاد کاردینال از استیک کبابی گوساله استفاده می شود، اما می توانید به جای گوشت، مرغ پخته ریش شده یا تیکه شده داخل سالاد بریزید.
- مقدار سس می تواند بنابر سلیقه شما تغییر کند.
- در برخی از رسپی های این پیش غذا، برنج پخته شده و سیب زمینی آب پز ریخته و گوشت آن را حذف می کنند. همچنین از کنسرو ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کرده و سالاد را کاملا گیاهی می کنند. سپس سس را به تمام مواد اضافه کرده و معمولا به شکل قالبی سرو می کنند.