خبر جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند

  • نویسنده موضوع برهان
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 25
  • کاربران تگ شده هیچ

برهان

کاربر فعال عمومی
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
18/10/23
ارسالی‌ها
1,266
پسندها
3,667
امتیازها
20,173
مدال‌ها
15
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بر اساس گزارش اخیر، عوامل خطر بیماری قلبی، از جمله کلسترول کل، کلسترول بد LDL و وزن بدن، با جایگزینی گوشت‌ها با جایگزین‌های گیاهی بهبود یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی، افرادی که جایگزین‌های گیاهی مصرف می‌کردند، شاهد کاهش ۱۳ درصدی کلسترول کل، کاهش ۹ درصدی کلسترول LDL، کاهش ۵۳ درصدی تری گلیسیرید و افزایش ۱۱ درصدی در کلسترول خوب HDL بودند.

دکتر «ایهود اور»، استاد پزشکی دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور کانادا و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «گوشت‌های گیاهی جایگزین سالمی است که به وضوح با کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مرتبط است».

با این حال، محققان تنوع گسترده‌ای را در ارزش غذایی جایگزین‌های گوشت، مانند میزان سدیم و چربی‌های اشباع موجود در آنها پیدا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : برهان
عقب
بالا