لیمو ترش را پوست گرفته و خورد کنید:
پوست لیمو را گرفته و هستههای آن را با نوک چاقو خارج میکنیم. و لیمو ترش را خورد کرده و درون مخلوط کن یا بلندر میریزیم.
2. عسل را در مقاری آب حل کرده و اضافه کنید:
عسل را در آب حل کرده و به مخلوط کن اضافه میکنیم. 3. برگ نعناع را در مخلوط کن بریزید:
برگ تازه نعناع را در بلندر یا مخلوط کن ریخته و ترکیب میکنیم.
5. لیوان موهیتو را آماده کنید: یک لیموترش دیگر را تمیز شسته، پوست آن را گرفته و به صورت حلقههای نازک برش میزنیم. برشهای لیمو را در دیواره داخلی لیوان میچینیم.
7. مخلوط موهیتو را در لیوان بریزید: موادی که با هم مخلوط کردیم را به لیوان اضافه کرده و آن را پر میکنیم. 8. موهیتو را سرو کنید:
یک حلقه لیمو را لبه لیوان قرار داده و با چند برگ نعناع روی آن را تزیین میکنیم.