- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به تولید نانوالیافی از موسیلاژ استخراجی دانه گیاه کتان شدند که میتوان از آن در صنایع تولید مواد غذایی فراسودمند استفاده کرد.
با پیشرفت فناوریهای نوین، تولید مواد غذایی فراسودمند به یکی از حوزههای مورد توجه در صنعت تولید غذا تبدیل شده است. در مواد غذایی فراسومند، ترکیبات مفید موجود در مواد غذایی به نحوی تا رسیدن به مقصد درون بدن محافظت میشوند. در این راستا از نانوذراتی موسوم به نانوحاملها استفاده میشود.
سمیرا حداد، کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن اشاره به نانوالیاف، بهعنوان یک ماده اولیه مناسب برای تولید حاملهای ترکیب مفید خوراکی، دانه گیاه کتان را یک منبع مهم جهت استخراج ماده مورد نیاز در تولید نانوالیاف خواند و افزود...
با پیشرفت فناوریهای نوین، تولید مواد غذایی فراسودمند به یکی از حوزههای مورد توجه در صنعت تولید غذا تبدیل شده است. در مواد غذایی فراسومند، ترکیبات مفید موجود در مواد غذایی به نحوی تا رسیدن به مقصد درون بدن محافظت میشوند. در این راستا از نانوذراتی موسوم به نانوحاملها استفاده میشود.
سمیرا حداد، کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن اشاره به نانوالیاف، بهعنوان یک ماده اولیه مناسب برای تولید حاملهای ترکیب مفید خوراکی، دانه گیاه کتان را یک منبع مهم جهت استخراج ماده مورد نیاز در تولید نانوالیاف خواند و افزود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.