متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | نان شیرینی سیرنیکی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 57
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم سیرنیکی
پنیر محلی۳۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شکر۴۵ گرم
آرد۳۵ گرم
اسانس پرتقالچند قطره
آرد برای فرم دادنبه مقدار لازم
کره۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع۱ قاشق غذا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه سیرنیکی

مرحله ۱: آماده‌سازی پنیر و اضافه کردن تخم‌مرغ
برای طرز تهیه سیرنیکی ابتدا مقداری پنیر محلی را داخل یک ظرف بریزید و با چنگال آن را فشار دهید و هم بزنید تا بافت آن خرد و نرم‌ و یکدست شود، سپس یک تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و کاملاً با پنیر مخلوط شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله ۲: اضافه کردن شکر و آرد
بعد مقداری شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند سپس مقداری آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر جمع شود بعد کمی خمیر را ورز دهید تا بافت آن یکدست شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله ۳: شکل‌دهی و آماده‌سازی خمیر
وقتی که خمیر یکدست و نرم و لطیف شد خمیر را با دست فرم دهید و سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به شکل یک استوانه باریک و بلند درآورید به طوری که روی سطح خمیر صاف باشد و ترک نخورد.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله ۴: برش و فرم‌دهی به خمیرها
سپس خمیر را در اندازه‌های دلخواه با چاقوی تیز برش بزنید و هر قسمت را کمی ورز دهید و بین دو کف دست به شکل دایره درآورید سعی کنید که همه دایره‌ها یک اندازه و با ضخامت یکسان باشند و بعد خمیرهای دایره‌ای شکل را کنار بگذارید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
مرحله ۵: سرخ‌کردن خمیرها در کره
بعد داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس خمیرهای دایره‌ای شکل را داخل تابه قرار دهید و بگدارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند سپس خمیرها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
مرحله ۶: ریختن پودر قند و خنک شدن شیرینی‌ها
بعد از این که هر دو طرف سیرنیکی کاملاً سرخ و طلایی رنگ شد آن‌ها را به آرامی از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری پودر قند را روی شیرینی‌ها الک کنید و اجازه دهید تا در دمای محیط کمی خنک شوند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,052
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
مرحله ۷: تزئین و سرو کردن سیرنیکی
سپس به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید روی شیرینی‌ها مقداری عسل یا شکلات ذوب شده بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل و مغز گردوی خرد شده آن‌ها را تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید بعد چند برش حلقه‌ای موز کنار آن‌ها قرار دهید. در آخر شیرینی‌های سیر نیکی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا