«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

سالاد سالاد | سالاد تخم‌مرغ و سبزیجات

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 52
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد موردنیاز برای تهیه‌ی سالاد تخم‌مرغ و سبزیجات

تخم مرغ2عدد پخته و نگینی شده
هویج2عدد پخته و نگینی شده
خیارشور1 عدد نگینی شده
جعفری2قاشق خرد شده
شوید2 قاشق خرد شده
سس مایونز1 قاشق
نخود فرنگییک چهارم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
چند نکته برای‌ خوشمزه شدن سالاد تخم‌مرغ با سبزیجات

-می‌تونین شِوید یا جعفری رو از این دستور حذف کنین، اما استفاده از این مواد، بافت و عطر‌ و طعم بهتری به غذای شما می‌ده.

-می‌تونین به‌جای سُس مایونز از ماست استفاده کنین که به کاهش چربی و افزایش پروتئین غذا کمک کنه. اما توجه کنین این‌ کار سبب تغییر بافت و عطر و طعم غذا می‌شه. نگران مصرف سُس مایونز نباشین، زیرا مقدار سُسی که در سالاد تخم‌ مرغ با سبزیجات استفاده می‌شه بسیار کمه و سبزیجات زیادی در کنار اون استفاده می‌کنین.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
-می‌تونین از این سالاد در کنار غذای اصلی استفاده کنین یا اون‌ رو به‌صورت ساندویچ میل کنین.

-برای صرفه‌جویی در ظرف و زمان می‌تونین تخم مرغ و هویج رو با هم توی یه ظرف کوچک بپزین. تخم مرغ تقریبا طی ۱۶ تا ۱۷ دقیقه می‌پزه. با استفاده از یه چنگال می‌تونین از پخته شدن هویج مطمئن بشین.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
-زمانی‌ که هویج و تخم مرغ درحال پختنه، می‌تونین شِوید، جعفری و خیارشور رو آماده کنین. حتماً قبل و بعد از خُرد کردن خیارشور آبِ اضافی اون رو بگیرین و بعد اون رو به سالاد اضافه کنین. برای این‌ کار می‌تونین از دستمال کاغذی استفاده کنین تا آب خیارشور جذب بشه.

-درصورتی‌که از کنسرو نخودفرنگی استفاده می‌کنین، می‌تونین باقی‌مانده‌ی اون رو درون یک ظرف دربسته نگه دارین و برای غذاهای دیگه استفاده کنین.

منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~
عقب
بالا