«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

خبر داخلی خبر داخلی | رحمان رضایی: طارمی شبیه شوچنکو است/ او شخصیت قوی‌ دارد

• نویسنده موضوع زهرا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 73
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,938
پسندها
15,170
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
رحمان رضایی: طارمی شبیه شوچنکو است/ او شخصیت قوی‌ دارد

مدافع پیشین تیم ملی فوتبال ایران، مهاجم ایرانی اینتر را با مهاجم پیشین میلان مقایسه کرد.​

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رحمان رضایی که خود در اوایل دهه 2000 میلادی در فوتبال باشگاهی ایتالیا پیراهن تیم‌های پروجا، مسینا و لیورنو را به تن داشت، در گفت‌وگو با روزنامه «توتو اسپورت» ایتالیا، درباره حضور مهدی طارمی در اینتر که در بازی‌های دوستانه عملکرد خوبی را تا به اینجا از خود به نمایش گذاشته، گفت: طارمی شخصیت قوی‌ای در زمین دارد. تصادفی نیست که او بلافاصله مسؤلیت زدن ضربات پنالتی را بر عهده گرفت. ما در مورد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا؛
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,938
پسندها
15,170
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
وی افزود: یارگیری بازیکنی مانند او دشوار است. اینزاگی می‌تواند طارمی را در هر پستی در خط حمله مستقر کند و حتی اگر بخواهد به عنوان یک هافبک نیز می‌تواند از او استفاده کند. مهدی مطمئنا برای اینتر خیلی خوب کار خواهد کرد. طارمی هم از نظر فنی و هم به لحاظ توانایی ذهنی‌ قوی است. او سرعت خوبی دارد، خوب پنالتی می‌زند و می‌داند چگونه خودش را از دست مدافعان آزاد کند.

مدافع پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان که در حال حاضر یکی از دستیاران امیر قلعه‌نویی در تیم ملی است، در پاسخ به این پرسش که «فکر می‌کنید طارمی در اینتر چه تعداد گل بتواند به ثمر برساند؟»، اظهار داشت: پاسخ دقیق به این سؤال دشوار است، اما من فکر می‌کنم حداقل 12 گل می‌تواند بزند و این عدد تا 18 یا 20 گل هم می‌تواند برسد.

رضایی همچنین در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا؛
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~