Seta~ ناظر داستان کوتاه سطح 44 ارسالیها 6,051 پسندها 41,313 امتیازها 84,376 مدالها 76 2/8/24 نویسنده موضوع #1 مواد لازم: یک عدد لیمو ترش چند برگ نعناع تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری عصاره رویشنبه (ترنج) یک قاشق غذاخوری عصاره بادام زمینی یک لیوان آب یخ امضا : Seta~
مواد لازم: یک عدد لیمو ترش چند برگ نعناع تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری عصاره رویشنبه (ترنج) یک قاشق غذاخوری عصاره بادام زمینی یک لیوان آب یخ
Seta~ ناظر داستان کوتاه سطح 44 ارسالیها 6,051 پسندها 41,313 امتیازها 84,376 مدالها 76 2/8/24 نویسنده موضوع #2 طرز تهیه: ابتدا لیمو را به دو قسمت ببرید و آب مربای لیمو را در یک ظرف جداگانه جمع کنید. نعناع را بشویید و به همراه شکر در یک ظرف دیگر بریزید و آن را با یک قاشق مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود و عطر نعناع به آب منتقل شود. امضا : Seta~
طرز تهیه: ابتدا لیمو را به دو قسمت ببرید و آب مربای لیمو را در یک ظرف جداگانه جمع کنید. نعناع را بشویید و به همراه شکر در یک ظرف دیگر بریزید و آن را با یک قاشق مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود و عطر نعناع به آب منتقل شود.
Seta~ ناظر داستان کوتاه سطح 44 ارسالیها 6,051 پسندها 41,313 امتیازها 84,376 مدالها 76 2/8/24 نویسنده موضوع #3 در آب مربای لیمو، عصاره رویشنبه و عصاره بادام زمینی را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب یخ را به مخلوط اضافه کنید و دستهها را تا مواد کاملاً مخلوط شوند بچرخانید. سندی پای را در لیوانهای سرو کنید و با برگ نعناع تزئین کنید. سندی پای را سرد سرو کنید و لذت ببرید. منبع: آشپزی امضا : Seta~
در آب مربای لیمو، عصاره رویشنبه و عصاره بادام زمینی را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب یخ را به مخلوط اضافه کنید و دستهها را تا مواد کاملاً مخلوط شوند بچرخانید. سندی پای را در لیوانهای سرو کنید و با برگ نعناع تزئین کنید. سندی پای را سرد سرو کنید و لذت ببرید. منبع: آشپزی