کیک و شیرینی کیک | کرامبل گیلاس

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها بازدیدها 192
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,635
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد لازم

شکر۳/۴ پیمانه
آرد۱/۲ پیمانه
دارچیننصف ق چای خوری
کره۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه کیک

آرد۲ پیمانه
شکر۳/۴ پیمانه
کره۱/۴ پیمانه
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,635
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید کرامبل روی کیک را تهیه کنید برای این کار آرد ، شکر، دارچین، کره را داخل کاسه ریخته و با نوک انگشتان ورز دهید تا شکل خرده نان شود یا می توانید داخل غذاساز بریزید و مواد مخلوط کنید تا کره با گرمای دست زیاد در ارتباط نباشد وگرنه به روغن افتاده و سفت می شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,635
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد کیک

حالا باید مواد کیک را تهیه کنید برای این کار شکر و کره را در ظرفی با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و تخم مرغ و وانیل را افزوده و همزده و شیر را اضافه کرده و آرد و بکینگ پودر و نمک را نیز الک کرده و افزوده و با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,635
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم: پخت کیک کرامبل گیلاس

مواد را داخل قالب دلخواه ۲۰ سانتی چرب و آرد پاشی شده بریزید و مربای گیلاس بدون شهد را روی مواد کیک چیده و در نهایت مواد رویه که به شکل خرده نان بود روی مربا بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته و طلایی شود، بپزید. نوش جان
 
امضا : Seta~

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,635
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #5

فوت و فن های دستور پخت کیک کرامبل گیلاس

  1. برای پخت در فر برقی می توانید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
  2. می توانید بجای مربای گیلاس از گیلاس تازه یا هر مربای که دوست دارید استفاده کنید.
  3. می توانید بجای کره از مارگارین نیز استفاده کنید ولی طعم کره در تهیه این نوع کیک ها فوق العاده خوشمزه می شود.
منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

عقب
بالا