- ارسالیها
- 13,897
- پسندها
- 49,662
- امتیازها
- 96,908
- مدالها
- 162
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
سالمونلا (انگلیسی: Salmonella) یک باکتری باسیل گرم منفی است که معمولاً در جوجهها و تخممرغها وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی میباشد. سالمونلا میتواند تخمدانهای پرنده را آلوده کند و قبل از تخم گذاردن پرنده، وارد تخممرغ شود یا اینکه به هنگام تخم گذاردن پرنده، به پوسته تخم مرغ نفوذ کند. سالمونلا با پختن غذا از بین میرود ولی غذاهایی که حاوی تخممرغ خام هستند (مانند سس مایونز) مشکلساز خواهند بود.
این بیماری از طریق تماس با پوست برخی از خزندگان مثل لاکپشت نیز قابل انتقال است. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تاکنون کشف شده که در سه گونه تقسیم میشوند که عبارت میشوند از:
این بیماری از طریق تماس با پوست برخی از خزندگان مثل لاکپشت نیز قابل انتقال است. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تاکنون کشف شده که در سه گونه تقسیم میشوند که عبارت میشوند از:
- سالمونلا تیفی
- سالمونلا کلراسوییس
- سالمونلا انتریتیدیس
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.