کمیک کمیک | چگونه ولورین با اسکلت آدامانتیومی دگرگون شد؟

• نویسنده موضوع ترانه؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 72
  • کاربران تگ شده هیچ

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
1000070296.jpg
●چگونه ولورین با اسکلت آدامانتیومی دگرگون شد؟●

زمانی که ولورین برای نخستین بار به ایکس-من پیوست، هم‌تیمی‌های جهش‌یافته‌ی او گمان می‌کردند که چنگال‌های فلزی‌اش بخشی از دستکش لوگان هستند. ولی هر بار که ولورین چنگال‌هایش را بیرون می‌آورد، در واقع بخشی از اسکلت آدامانتیومی او نمایان می‌شد؛ یک یادگاری دردناک از برنامه‌ی ویپن ایکس.

هر چند لوگان با اسکلت فلزی شکست‌ناپذیر خود به دنیا نیامد اما به کمکش توانست تبدیل به یکی از سرسخت‌ترین مبارزان دنیای مارول شود. با این وجود، اسکلت لوگان در برخی از بزرگ‌ترین شکست‌هایش نیز نقش داشت و در طول زمان مایه‌ی پدید آمدن برخی دردسرها شده است.

امضا : ترانه؛
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
در این نوشتار به زیر پوست ولورین می‌رویم تا تاریخچه‌ی پر از رنج اسکلت آدامانتیومی این جهش‌یافته که تا به امروز در پیروزی‌ها و شکست‌ها همراهش بوده است را کند و کاو کنیم.

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
آدامانتیوم چیست؟●

1724817391627.png

آدامانتیوم یک آلیاژ ساختگی فلزی به شمار می‌آید که فناناپذیر است و کم و بیش می‌تواند هر عنصر دیگری را بِبُرد. دکتر میرون مک‌لین با الهام‌گرفتن از افسانه‌های گرز سخت هرکول، سعی داشت تا در طول جنگ جهانی دوم فلزی شکست‌ناپذیر را بسازد. تلاش‌های ابتدایی او شامل استفاده از ویبرانیوم بود که منجر به خلق پروتو-آدامانتیوم شد؛ آلیاژی که در سپر کاپیتان آمریکا به کار رفت. کوشش‌های آتی‌اش باعث آفریده شدن آدامانتیوم راستین شد؛ همان فلز بسیار کم‌یاب و خیلی گران که اسکلت ولورین و چنگال‌های استخوانی طبیعی‌اش را پوشانده است.

هر چند آدامانتیوم در دماهای بسیار بالا می‌تواند آبگون شود ولی به شدت پایدار به حساب می‌آید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
●چگونه ولورین اسکلت آدامانیومی خود را به دست آورد؟●

1000070298.jpg

این برنامه‌ی ویپن ایکس بود که اسکلت ولورین را با آدامانتیوم ترکیب کرد. ویپن ایکس زیرشاخه‌ی کانادایی برنامه‌ی ویپن پلاس است که یک عملیات دولتی با هدف ساخت ابرسربازانی به مانند کاپیتان آمریکا به شمار می‌آید.

با پشتیبانی یک جهش‌یافته‌ی اندیشمند باستانی با نام رومولوس، دانشمندی به اسم پروفسور تورتون دیگر اعضای تیم ایکس را در کنار لوگان گیر انداخت تا در آزمایشات برنامه‌ی ویپن ایکس از آن‌ها استفاده کند. با استفاده از پروسه‌ای که توسط دکتر آبراهام کورنلیوس و کارول هاینز ابداع شده بود، ویپن ایکس اسکلت ولورین را در فرایندی طاقت‌فرسا با آدامانتیوم پوشاند و در کنارش با استفاده از شست‌وشوی مغزی،...

پیوست‌ها

• 1724817784455.png
    1724817784455.png
    1.8 مگایابت · بازدیدها 0
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
●از دست رفتن اسکلت آدامانتیومی ولورین●

1000070300.jpg

پس از این که ولورین تبدیل به یکی از اعضای مرکزی -من شد، یکی از وحشتناک‌ترین شکست‌هایش به دست مگنیتو رقم خورد. این جهش‌یافته به کمک توانایی‌های سطح امگای خود توانست همه‌ی آدامانتیوم را از بدن لوگان بیرون بکشد.

در طی خط داستانی Fatal Attractions، مگنیتو یک پالس الکترومغناطیسی را در سطح کره‌ی زمین ایجاد کرد که مایه‌ی مرگ هزاران انسان شد. هنگامی که ایکس-من برای رویارویی با استاد مغناطیس به ایستگاه فضایی او رفتند، ولورین برای این که جلوی مرگ کوئیک‌سیلور را بگیرد به مگنیتو یورش آورد. در پاسخش، مگنیتو در سطح مولکولی همه‌ی آدامانتیوم را از بدن لوگان بیرون کشید. این پروسه‌ی دردآور...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
●جایگزین شدن اسکلت آدامانتیومی●

1000070303.jpg

ولورین در حالی که تنها چنگال‌های استخوانی و فاکتور بهبودش را داشت به پیش ایکس-من برگشت تا زمانی که از یک منبع دور از انتظار اسکلت آدامانتیومی‌اش بازگشت: آپوکالیپس. هنگامی که ایکس-من در فضا بودند، ولورین توسط آپوکالیپس زندانی و یک اسکرال جایگزینش شد.

در حالی که لوگان دروغین نقش خودش را بازی می‌کرد، ولورین راستین به دست آپوکالیپس مورد آزمایش قرار گرفت. او کاری کرد تا لوگان برای تبدیل شدن به سوار مرگ با سیبرتوثی بجنگند که اسکلت آدامانتیومی داشت. ولورین برای این که جلوی رسیدن این قدرت به سیبرتوث را بگیرد، در مبارزه با او محکوم به پیروزی بود.

پس از به پایان رسیدن این نبرد، آپوکالیپس هر دوی ولورین و سیبرتوث...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
●آسیبی که اسکلت آدامانتیومی ولورین به او وارد می‌کند●

1000070306.jpg

بدون آدامانتیوم، عامل بهبود ولورین او را تقریباً تبدیل به یک حیوان وحشی کرد اما بدون فاکتور التیامش، نزدیک بود آدامانتیوم ولورین باعث مرگ شود. پس از این که های اولوشنری به این نتیجه رسید جهش‌یافتگان برای زنده ماندن خطرناک هستند، یک میدان انرژی ساخت تا توانایی‌های جهش‌یافتگی در سراسر دنیا را خنثی کند.

در حالی که اعضای ایکس-من با از دست دادن قدرت‌های خود کنار می‌آمدند، در شماره‌ی ۹۹ کمیک X-Men نمایان شد که ولورین دچار مسمومیت‌های پیشرفته‌ی آدامانتیومی شده است و حتی در ظاهر نیز بیمار نشان می‌دهد. با این وجود، ایکس-من توانستند این بحران را زود پشت سر بگذارند تا توانایی‌هایشان بازگردد...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
11

ارسالی‌ها
1,135
پسندها
2,133
امتیازها
14,473
مدال‌ها
14
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

●سنتینال‌های آدامانتیومی●

1000070308.jpg

وقتی که جهش‌یافتگان دنیا سرزمین کراکوآ را تشکیل دادند، از ولورین چندین بدن بی‌جان آدامانتیومی در سراسر جهان مارول باقی ماند. در کراکوآ، پروفسور ایکس به کمک شماری از اعضای جوان ایکس-من پروسه‌ای را ایجاد کرد که عملاً اجازه می‌داد تا جهش‌یافتگان کشته‌شده را به زندگی بازگردانند.

هنگامی که یک جهش‌یافته از بین می‌رفت، این گروه یک بدن کلون‌شده از آن‌ها را در اختیار داشت تا اگزویر ذهنشان را به این پیکر منتقل کند. در حالی که اعضای ایکس-من و ایکس-فورس به طور مداوم مأموریت‌های مرگباری را انجام می‌دادند، ولورین چندین بار مرگ و بازگشت به زندگی را تجربه کرد. بدین گونه، چندین بدن از او که اسکلت...

• Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا