متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

سالاد سالاد | سالاد ژامبون و نان تست

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 51
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,295
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم
ژامبون: ۱۰ ورق
سیر: ۲ حبه
تخم مرغ آبپز: ۲ عدد
خیارشور: ۶ عدد
ذرت پخته: ۱ پیاله
نان تست: ۵ عدد
کره: ۳۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست سفت و هم‌زده: ۱ قاشق غذاخوری
سس سالاد سزار: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک: به میزان لازم
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,295
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا نان تست‌ها را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید. کره را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا آب شود، سپس سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل و پودر پیاز اضافه کنید. سی ثانیه بعد نان تست‌های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا نان تست کم کم برشته شود.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,295
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
در مرحله بعد ژامبون را خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس تخم مرغ آبپز خرد شده، خیارشور خرد شده، ذرت پخته و نان تست برشته را اضافه کنید و هم بزنید. برای درست کردن سس هم کافی است سس مایونز، سس سالاد سزار، ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک را با هم مخلوط و هم بزنید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند و در آخر سس را روی مواد سالاد بریزید و مواد را حسابی هم بزنید. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و جا بیفتد، سپس سرو کنید. نوش جان.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,295
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
نکات مهم
۱ـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,295
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
۲ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. همچنین می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا