دومیدانی صفرزاده با رکوردشکنی دوباره فینالیست پارالمپیک شد

  • نویسنده موضوع زهرا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 60
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا؛

مدیر بازنشسته ورزش + طراح انجمن
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
11/7/20
ارسالی‌ها
4,937
پسندها
15,175
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
سطح
25
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
صفرزاده با رکوردشکنی دوباره فینالیست پارالمپیک شد

هاجر صفرزاده در مرحله نیمه نهایی دوی ۴۰۰ متر کلاس T۱۲ با ایستادن در رده نخست گروه دوم به مرحله نهایی راه یافت.​

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از پاریس، مرحله نهایی رقابت‌های پارادوومیدانی در بخش دوی 400 متر کلاس T12 بازی های پارالمپیک‌ امشب(دوشنبه) در ورزشگاه استادوفرانس برگزار شد.
 
امضا : زهرا؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

زهرا؛

مدیر بازنشسته ورزش + طراح انجمن
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
11/7/20
ارسالی‌ها
4,937
پسندها
15,175
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
سطح
25
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
هاجر صفرزاده نماینده ایران در این بخش از مسابقات بود که در گروه دوم‌ با نمایندگان‌ سه کشور برزیل، ونزوئلا و ایتالیا رقابت کرد. بانوی ملی پوش پارادوومیدانی ایران در این رقابت با رکورد 56.07 در رده اول ایستاد و به مرحله نهایی راه یافت. صفرزاده در حالی که صبح امروز در مرحله مقدماتی با زمان 56.34 رکورد آسیا را شکسته بود، در مرحله نیمه‌نهایی مجدداً و برای بار دوم رکورد آسیا را شکست و این بار فینالیست شد.

مرحله نیمه نهایی رقابت‌های دوی 400 متر کلاس T12 با حضور هشت ورزشکار در دو گروه چهار نفره برگزار شد، در پایان نفرات اول هر گروه همراه با دو ورزشکاری که صاحب رکورد برتر شدند، به مرحله فینال راه یافتند.

فینال دوی 400 متر کلاس T12 بانوان‌ از ساعت‌ 13:34 به وقت تهران روز سه شنبه برگزار می‌شود و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~
عقب
بالا