دسر دسر | بانوفی پای

  • نویسنده موضوع spring<
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 76
  • کاربران تگ شده هیچ

spring<

مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
17/10/23
ارسالی‌ها
529
پسندها
4,455
امتیازها
17,273
مدال‌ها
19
سطح
14
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
بنافی پای یا بانوفی پای (به انگلیسی Banoffee , Banoffi) یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است. در برخی دیگر از گونه های این شیرینی بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار می‌رود.

نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.

همه اعتبار بنافی پای به دو سرآشپز رستوران مجارستانیِ جوینگتون، ایان دویینگ و نیگل مکنزی گره خورده است. آن ها این دسر را در سال ۱۹۷۲ را اختراع کردند. ایده نخستین این دسر از یک شیرینی آمریکایی گرفته شده است. این دسر خیلی زود مورد توجه مشتریان این رستوران قرار گرفته و مشهور شد. در آغاز بنافی پای تنها از یک لایه موز و تافی درست می شد ولی پس از آن خامه و شیر پرچرب و ... افزوده شد.

این دسر خیلی زود در به منوی رستوران...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا