دسر دسر | فروماژ پرتقال

بهار؛

مدیر آزمایشی گردشگری + ناظر آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
17/10/23
ارسالی‌ها
484
پسندها
3,848
امتیازها
17,083
مدال‌ها
19
سطح
14
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.



زرده تخم‌مرغ4 عدد
شكریك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیلیك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزهیك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم4 ورق
رنده پوست پرتقالنصف قاشق چایخوری





طرز تهیه:


زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 1)

عقب
بالا