- ارسالیها
- 486
- پسندها
- 3,971
- امتیازها
- 17,083
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال...
زرده تخممرغ | 4 عدد |
شكر | یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم) |
وانیل | یك چهارم قاشق چایخوری |
آب پرتقال | 5 پیمانه (380 گرم) |
خامه پاستوریزه | یك پیمانه (200 گرم) |
ورق ژلاتین ضخیم | 4 ورق |
رنده پوست پرتقال | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.