- ارسالیها
- 486
- پسندها
- 3,970
- امتیازها
- 17,083
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
مواد اولیه :
طرز تهيه:
ابتدا زردههاي تخممرغ را به همراه شكر و وانيل خوب با همزن ميزنيم تا سفت و غليظ شود. سفيدههاي تخممرغ را با پودر قند ميزنيم تا كاملا سفت شود. حالا خامه را به زردههاي تخممرغ اضافه كرده ژلاتين را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بنماري حل ميكنيم و به مخلوط...
شكر | 50 گرم يا دو قاشق سوپخوری |
تخممرغ | سه عدد |
وانيل | یک سوم قاشق چايخوري |
موز خردشده و خامه | از هر کدام 250 گرم |
ژلاتين | دو ورق |
آب سرد | نصف پيمانه |
پودر قند | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهيه:
ابتدا زردههاي تخممرغ را به همراه شكر و وانيل خوب با همزن ميزنيم تا سفت و غليظ شود. سفيدههاي تخممرغ را با پودر قند ميزنيم تا كاملا سفت شود. حالا خامه را به زردههاي تخممرغ اضافه كرده ژلاتين را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بنماري حل ميكنيم و به مخلوط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.