اسپرد فندقی شکلاتی بدون لبنیات: من از نوتلا وگان خانگی استفاده می کنم. با شکلات ذوب شده، کره فندق، خامه نارگیل، شکر، عصاره وانیل و نمک دریا درست می شود.
کوکی لیدی فینگر:دستور غذای لیدی فینگر وگان من به جای سفیده تخم مرغ از آکوافابا استفاده می کند و برای تیرامیسو خانگی عالی است. شما می توانید یک دسته کامل را درست کنید حتی اگر به همه آنها برای دستور غذا نیاز ندارید. آنها به تنهایی شگفت انگیز هستند
ماسکارپونه وگان: من از دستور غذای ماسکارپونه وگان خود استفاده می کنم ، اما اگر می توانید ماسکارپون گیاهی خریداری شده در فروشگاه را پیدا کنید، می توانید از آن نیز استفاده کنید
اسپرسوی تازه دم شده: اسپرسو فوری خوب است اما اگر بتوانید آن را با استفاده از دانه های قهوه واقعی دم کنید بهترین طعم را به شما می دهد. حتی می توانید مقداری از کافی شاپ مورد علاقه خود را بگیرید
فرانجلیکو: این لیکور فندق طعم فندقی نوتلای خانگی را تقویت می کند. همچنین می توانید از لیکور قهوه وگان مانند تیا ماریا، رام تیره، ش*ر..اب مارسالا یا آمارتو استفاده کنید. برای درست کردن آن بدون الکل، از اسپرسو اضافی و عصاره رام اختیاری استفاده کنید.
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مرحله 1: نوتلا و ماسکارپونه بدون لبنیات را به مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا اضافه کنید و چند دقیقه آن را به آرامی بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. در یخچال قرار دهید
مرحله 3: برای محکم کردن لایه زیرین کوکی ها، 4 قاشق غذاخوری از مخلوط نوتلا خنک شده را به پایه ظرف پخت خود اضافه کنید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید. سریع لیدی فینگرها را در مخلوط قهوه فرو کنید و روی آن بچینید
مرحله 4: نیمی از فیلینگ خامه ماسکارپونه باقی مانده را روی آن بریزید و با استفاده از کفگیر افست آن را در یک لایه یکنواخت پخش کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال یا 10-15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود