- ارسالیها
- 1,312
- پسندها
- 6,248
- امتیازها
- 24,673
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم مربا با تفاله هویج
مواد لازممقدار لازم
هویج یک کیلو سیصد گرم
آب 5 پیمانه
شکر 6 پیمانه معادل 800 گرم
دانه هل6 تا 7 عدد
خلال پسته و بادام2 قاشق غذاخوری پر
لیموی تازهیک عدد
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
مربا با تفاله هویج
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویج
هویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.
هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.
ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.
در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.
وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت...
مواد لازممقدار لازم
هویج یک کیلو سیصد گرم
آب 5 پیمانه
شکر 6 پیمانه معادل 800 گرم
دانه هل6 تا 7 عدد
خلال پسته و بادام2 قاشق غذاخوری پر
لیموی تازهیک عدد
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
مربا با تفاله هویج
طرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویج
هویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.
هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.
ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.
در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.
وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.