نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دسر دسر | حاجی بادامی

  • نویسنده موضوع Nargess128
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 51
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
یکی دیگر از شیرینی‌های بند انگشتی معروف استان یزد حاجی بادامی می‌باشد که به دلیل کوچیک بودن و خوشمزه بودن جایگزین مناسبی برای قند معمولی است و شما می‌توانید همراه با هر نوشیدنی میل کنید. حاجی بادامی در نسل‌های قدیم به گونه‌ای بوده است که همه در داخل جیب‌هایشان می‌گذاشتند و هنوز خاطرات پدربزرگانمان که زمانی سلامشان می‌کردیم از جیبشان به ما یک عدد حاجی بادامی می‌دادند زنده است.
 
امضا : Nargess128

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم برای تهیه حاجی بادام یزدی:

زرده تخم مرغ: ۳ عدد
پودر قند: ۱ کیلوگرم
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
روغن جامد: ۳ قاشق غذا خوری
گلاب: ۲ قاشق غذا خوری
هل آسیاب شده: 0.5 قاشق چای خوری
بادام درختی پوست گرفته و چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
 
امضا : Nargess128

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
دستور پخت حاجی بادام یزدی:

زرده تخم مرغ و پودر قند را ترکیب کنید:
زرده تخم مرغ را در کاسه‌ای ریخته با پودر قند خوب می‌زنیم تا سفت شود.
روغن، هل و گلاب را اضافه کنید:
گلاب، روغن و هل را به آن اضافه می‌کنیم. همه مواد را با همزن به خوبی مخلوط می‌کنیم.
سفیده تخم مرغ را جدا کرده و خوب هم بزنید:
سفیده تخم مرغ را در ظرفی جدا آنقدر هم می‌زنیم تا پف کند. پس از اینکه سفیده تخم مرغ پف کرد آن را به مواد بالا اضافه می‌کنیم.
بادام را اضافه کنید:
سپس بادام چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و همه مواد را مجدد مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.
مواد شیرینی را قالب بزنید:
روی تخته ای پودر قند می‌پاشیم مواد را پهن می‌کنیم و با قالب کوچک مخصوص نان نخودچی یا هر شکل دلخواه دیگری، آن را قالب می‌زنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Nargess128

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا