مواد لازم برای ۴ نفر: جوانه شبدر: ۱ پیمانه
کاهو: ۱ عدد کوچک
خیار: ۲ عدد متوسط
هویج: ۲ عدد متوسط
مغز گردو: ۵ عدد خورد شده
گلپر: ۱ قاشق مربا خوری روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
مرحله اول برای تهیه سالاد جوانه شبدر ابتدا باید کاهو را شسته و اجاز ه دهید تا در صافی بماند و آب آن کاملا خارج شود و بعد از آن به صورتی که خودتان می دانید خوب ریز کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: برای تهیه سالاد جوانه شبدر ابتدا باید کاهو را شسته و اجاز ه دهید تا در صافی بماند و آب آن کاملا خارج شود و بعد از آن به صورتی که خودتان می دانید خوب ریز کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم: در این مرحله یاید هویج را نیز بشویید و اگر دوست داشتید پوست آن را بگیرید و اجازه دهید تا خشک شود.بعد از آن با رنده ریز به خوبی رنده کنید.کندن پوست هویج الزامی نیست ولی طعم سالاد را بهتر می کند.
مرحله چهارم: در این مرحله باید خیار را نیز بشویید و آب آن را گرفته و بعد از خشک شدن خرد کنید.توجه داشته باشید که در این مرحله باید گردو ها را نیز خرد کنید ولی نه به اندازه ای که پودر شوند.
مرحله پنجم: در این مرحله باید هویج و خیار و کاهو را که خرد کرده اید را با جوانه شبدر و پودر گلپر روغن زیتون به خوبی مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا با تهیه سس آماده مصرف شود.
مرحله ششم: یک پیمانه ماست را با ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید و مواد را خوب به هم بزنید و نصف پیمانه جعفری و پیازچه و نعناع ریز خرد شده به آن بیفزایید و یک قاشق غذاخوری روغن زییتون بزنید و کمی نمک.
مرحله هفتم: سسی را که در مرحله پنجم آماده کرده اید را روی سالاد بریزید و آرام هم بزنید و در یخچال قرار دهید و یک ساعت زمان دهید تا کاملا به خورد هم بروند.بعد از آن از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.