نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه متفرقه | نکته‌ای در مورد رنده کردن انواع پنیر

  • نویسنده موضوع Nargess128
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 30
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
10
 
ارسالی‌ها
541
پسندها
1,243
امتیازها
9,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
نکته لازم در مورد رنده کردن انواع پنیر در آشپزی این است که اغلب پنیر‌ها در صورتی که در دمای محیط قرار بگیرند بافتی نرم را به خود خواهند گرفت و به سختی می‌توان آن‌ها را رنده کرد. برای رنده کردن راحت‌تر پنیر‌ها باید 20 دقیقه آن‌ها را در فریزر قرار دهید و بعد آن‌ها را رنده کنید.

منبع: آرسس شف.
 
امضا : Nargess128
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا