متفرقه متفرقه | نکته‌ای در مورد رنده کردن انواع پنیر

Nargess86

مدیر آزمایشی خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
224
پسندها
678
امتیازها
4,013
مدال‌ها
7
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
نکته لازم در مورد رنده کردن انواع پنیر در آشپزی این است که اغلب پنیر‌ها در صورتی که در دمای محیط قرار بگیرند بافتی نرم را به خود خواهند گرفت و به سختی می‌توان آن‌ها را رنده کرد. برای رنده کردن راحت‌تر پنیر‌ها باید 20 دقیقه آن‌ها را در فریزر قرار دهید و بعد آن‌ها را رنده کنید.

منبع: آرسس شف.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا