کیک و شیرینی کیک | نان کاکولی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 46
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
ناظر داستان کوتاه
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,087
پسندها
41,407
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
یکی از نان‌های محلی که در استان چهار محال و بختیاری پخته می‌شود، نان کاکولی است. برای تهیه این نان از موادی همچون شیر، آرد گندم، کنجد، سیاه‌دانه، گردو، زیره، بادام و کشمش استفاده می‌شود. پیش از اینکه این نان را درون تنور بگذارند روی آن را به‌وسیله زرده تخم‌مرغ، گلرنگ و زعفران رومال می‌کنند و پس از پخت، نانی خوش‌رنگ و زیبا را از تنور بیرون می‌آورند. شما می‌توانید این نان را برای مدت‌زمان زیادی در یخچال نگه‌داری کنید و نگران خراب‌شدن و کپک‌زدن آن نباشید.
منبع: دیجی صنعت
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
66
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
53
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
47
عقب
بالا