- ارسالیها
- 6,072
- پسندها
- 41,376
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 77
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
یکی از نانهای محلی که در استان چهار محال و بختیاری پخته میشود، نان کاکولی است. برای تهیه این نان از موادی همچون شیر، آرد گندم، کنجد، سیاهدانه، گردو، زیره، بادام و کشمش استفاده میشود. پیش از اینکه این نان را درون تنور بگذارند روی آن را بهوسیله زرده تخممرغ، گلرنگ و زعفران رومال میکنند و پس از پخت، نانی خوشرنگ و زیبا را از تنور بیرون میآورند. شما میتوانید این نان را برای مدتزمان زیادی در یخچال نگهداری کنید و نگران خرابشدن و کپکزدن آن نباشید.
منبع: دیجی صنعت
منبع: دیجی صنعت