- ارسالیها
- 6,051
- پسندها
- 41,313
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 76
- نویسنده موضوع
- #1
کرتون نیز بهعنوان یک نان محلی ایرانی که در استان کرمان پخته میشود، طرفداران بسیار زیادی دارد. برای پخت و آمادهسازی این نان از آرد گندم محلی استفاده میشود و سپس آن را درون یک تنور گرد قرار میدهند که داخل آن هیزم و سنگ ریخته شده است. پس از گذشت 45 دقیقه نان شما آماده خواهد بود. این نان را نیز میتوانید در مدتزمان طولانی درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
منبع: دیجی صنعت
منبع: دیجی صنعت