- ارسالیها
- 6,051
- پسندها
- 41,313
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 76
- نویسنده موضوع
- #1
یکی از پرطرفدارترین نان محلی ایرانی، نان کلانه است که در کردستان پخته میشود. اغلب از این نان برای پذیرایی در مهمانیهای خاص استفاده میشود. برای تهیه این نان شما نیاز به کینوال یا پیچک کوهی خواهید داشت. تعداد زیادی از کردهای کشورمان نیز این نان را بهصورت روزمره در کنار وعدههای غذایی خود استفاده میکنند. این نان دارای ارزش غذایی بسیار بالایی بوده و سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است.
منبع: دیجی صنعت
منبع: دیجی صنعت