طرز تهیه شربت دارچین
ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، شکر و دارچین را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا دانههای شکر به خوبی حل شوند. سپس حرارت را کمی کرده و اجازه دهید تا شربت به غلظت مناسب برسد. در این مرحله باید هر از گاهی کف روی قابلمه را بگیرید تا شربت دارچینی شفافی داشته باشید. پس از آنکه شربت کمی خنک شد آن را صاف کرده و در یک ظرف مناسب در یخچال بگذارید.
برای هر بار سرو شربت دارچین در تابستان کافی است یک یا دو قاشق از مایع شربت را داخل یک لیوان آب ریخته و نوش جان کنید.
منبع: بارجیل