«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

دسر دسر | کلافوتی آلبالو

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 56
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه کلافوتی گیلاس

. مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی
این دسر ۵۰-۴۰ دقیقه است.
. مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای
۳-۴ نفر است.
. درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط
قرار دارد.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم:
گیلاس ۵۰۰ گرم بدون هسته
آرد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲۵۰ میلی‌لیتر
وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله اول : آماده سازی گیلاس
گیلاس ها را بشویید و به خوبی خشک کنید.
با استفاده از یک هسته گیر هسته گیلاس ها را جدا کنید.
از گیلاسهای تازه و طعم ترش و ملس استفاده کنید. گیلاس های بیش از حد رسیده ممکن است در حین
پخت له شوند و ظاهر نامطلوبی به کلافوتی بدهند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله دوم : تهیه مایه کلافوتی
در یک کاسه بزرگ آرد و شکر را با هم مخلوط کنید. از آرد سفید قنادی استفاده کنید تا کلافوتی لطیف و پوک شود. تخم مرغ ها و شیر را به دمای محیط برسانید تا با مواد دیگر به خوبی مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مخلوط را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه ای صاف و روان به دست آید.
کره را به طور کامل ذوب کنید و به آرامی مخلوط کنید تا با مواد دیگر ترکیب شود.
مایه کلافوتی باید نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق باشد. اگر مایه خیلی غلیظ باشد کلافوتی سفت میشود و اگر خیلی رقیق باشد کلافوتی پخته نمیشود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
مرحله سوم : پخت کلافوتی
قبل از شروع به پخت ، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید تا به خوبی گرم شود.
قالب مورد نظر را با کره چرب کنید.
گیلاسهای بدون هسته را در کف قالب بچینید. مایه کلافوتی را به طور یکنواخت روی گیلاس ها بریزید.
قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه قرار دهید تا کلافوتی پخته و طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که اگر کلافوتی را بیش از حد بپزید
خشک و سفت میشود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
مرحله چهارم: سرو کلافوتی
قبل از سرو کلافوتی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس به دلخواه با کمی پودر قند دسر را تزیین کنید.
کلافوتی گیلاس را میتوانید گرم یا سرد به عنوان صبحانه میان وعده یا دسر سرو کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
در تهیه کلافوتی گیلاس به ۳ نکته زیر دقت داشته باشید

۱. در صورت تمایل میتوانید مقداری آرد ذرت یا نشاسته ذرت به مایه کلافوتی اضافه کنید تا غلیظ‌تر شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #9
۲. برای تزیین کلافوتی میتوانید از خامه فرم زده برشهای میوه یا سسهای مختلف مانند سس کارامل یا سس شکلات استفاده کنید.

۳. میتوانید از میوه‌های دیگر مانند توت فرنگی هلو یا زردآلو به جای گیلاس در این دسر استفاده کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #10
شما میتوانید به راحتی کلافوتی گیلاس را در منزل خود تهیه کنید و از این دسر فرانسوی خوشمزه و لذیذ در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

منبع: کوک
 
امضا : Seta~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا