خبر داخلی زارع: موفقیت ملوان را به اسم بازیکنان بنویسید نه شخصی دیگر

• نویسنده موضوع زهرا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 20
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,154
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
زارع: موفقیت ملوان را به اسم بازیکنان بنویسید نه شخصی دیگر

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی تأکید کرد، هر توفیقی که تیمش تا به اینجای مسابقات لیگ برتر به دست آورده، حاصل تلاش بازیکنان است نه شخصی دیگر.​

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مازیار زارع پس از تساوی یک - یک تیم فوتبال ملوان بندر انزلی برابر نساجی مازندران در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: فکر کنم با من هم‌عقیده باشید که فوتبال جانداری را مخصوصاً از تیم ملوان شاهد بودیم. ما مستحق برد بودیم. یکی از دلایلی که بازی زیبا بود، زمین خوب نساجی بود. با توجه به اینکه باران آمده و زمین خیس شده بود، سرعت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا؛

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,154
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
وی در ادامه افزود: به تیم نساجی، ساکت الهامی و هواداران خوب قائمشهری خسته نباشید می‌گویم. با توجه به شناختی که از الهامی دارم، به او فرصت بدهند نساجی جان می‌گیرد و دوباره روزهای خوب این تیم می‌رسد.

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی راجع به توقف بازی به دلیل عدم حضور هواداران ملوان و تغییر ریتم بازی تیمش گفت: ما قبل از اینکه گل بخوریم مالکیت توپ را در اختیار داشتیم. خیلی دوست ندارم بازی متوقف شود، اما بحثم این است که قانون می‌گوید 10 درصد ورزشگاه در اختیار تیم میهمان قرار بگیرد. هواداران ملوان این همه راه آمده و پشت در مانده بودند. از مسئولان خواهش می‌کردم قانون را اجرا کنید. آنها گناه دارند. نمی‌دانم چرا این اتفاق‌ها فقط برای ملوان می‌افتد. هواداران روی سکو نشستند، چه اتفاقی افتاد؟...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا؛