متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بانوان بانوان | چه زمانی باید از خوردن خیار در دوران بارداری اجتناب کرد؟

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 70
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
در حالی که خوردن خیار در مقادیر معمولی در دوران بارداری بی‌خطر است، مصرف خیار در بارداری لزوماً برای همه افراد بی‌خطر نیست. اگر شرایط پزشکی زمینه‌ای دیگری دارید، ممکن است لازم باشد مصرف خیار را به طور کامل محدود کنید و یا از مصرف آن اجتناب کنید. مصرف خیار عوارض جانبی مانند واکنش آلرژیک، سوء هاضمه و آروغ زدن را به همراه دارد. اما با چشم پوشی از عوارض جانبی، مصرف خیار فواید زیادی برای سلامتی دارد که نمی‌توانید آنها را نادیده بگیرید، به خصوص در دوران بارداری.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
آلرژی به ابروسیا
برخی از میوه‌ها و سبزیجات هستند که برای برخی شرایط ایجاد واکنش آلرژن متقابل می‌کنند. خیار یکی از خوراکی‌های شناخته شده است که ممکن است باعث ایجاد تورم دهان و یا گلو در افرادی است که به ابروسیا (کهنه‌واش) حساسیت دارند، شود. تا زمانی که تحقیقات بیشتر در دسترس نباشد، اگر به گلابوسیا (چنار، گزنه و غیره) نیز حساسیت دارید، بهتر است از خوردن خیار خودداری کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
اختلالات گوارشی، از جمله کولیت
با توجه به محتوای فیبر بالا و ماهیت تولید گاز آن، توصیه می‌شود از خیار خام در هنگام عود کردن کولیت (التهاب روده بزرگ) اجتناب کنید. برای به حداقل رساندن عوارض جانبی و کاهش محتوای فیبر، دانه‌های خیار را جدا کرده و پوست آن را نیز جدا کنید و سپس آن را میل کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
اختلالات گوارشی، از جمله کولیت
با توجه به محتوای فیبر بالا و ماهیت تولید گاز آن، توصیه می‌شود از خیار خام در هنگام عود کردن کولیت (التهاب روده بزرگ) اجتناب کنید. برای به حداقل رساندن عوارض جانبی و کاهش محتوای فیبر، دانه‌های خیار را جدا کرده و پوست آن را نیز جدا کنید و سپس آن را میل کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #5
بیماری‌های کلیوی مانند پیلونفریت و نفریت مزمن
خیار منبع خوبی از پتاسیم است که برای تنظیم فشار خون و کاهش احتباس آب مفید است. با این حال، اگر شما یک بیماری کلیوی زمینه‌ای دارید، ممکن است لازم باشد میزان مصرف پتاسیم خود را کنترل کنید. خیار و سایر غذاهای غنی از پتاسیم می‌توانند بخشی از رژیم غذایی سالم کلیه باشند. با پزشک خود صحبت کنید و یا با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا نیازهای تغذیه‌ای خود را مشخص کنید. از طرفی خیار به دلیل محتوای نمک و آب فراوان باعث تکرر ادرار می‌شود بقنابراین اگر در دوران بارداری رفت و آمد شما به سمت سرویس بهداشتی زیاد است بهتر است قبل از خواب از مصرف خیار خودداری کنید.
منبع: pino
 
امضا : Vana~

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا