متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بانوان بانوان | فواید مصرف گوجه فرنگی در دوران بارداری

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 32
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
یک میان وعده سالم محسوب می‌شود
گوجه فرنگی دارای کالری کم و فیبر بالایی می‌باشد که آن را به یک انتخاب بسیار مناسب برای زنان بارداری تبدیل می‌کند که قصد دارند در دوران بارداری وزن سالمی داشته باشند. گوجه همچنین منبعی از آنتی اکسیدان است و رادیکال‌های آزادی که می‌توانند باعث آسیب سلولی شوند را خنثی می‌کند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

تقریبا ۴۰ درصد از مقدار ویتامین C مورد نیاز در روز در یک گوجه فرنگی با اندازه متوسط وجود دارد. ویتامین C موجود در گوجه فرنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به جذب آهن کمک می‌نماید. بنابراین دریافت ویتامین C در دوران بارداری به طور روزانه خطر ابتلا به عفونت بارداری را در مادر باردار کاهش می‌دهد.

ویتامین A از رشد و تکامل جنین پشتیبانی می‌کند و باعث حفظ سلامت پوست و بینایی می‌شود. پتاسیم موجود در گوجه فشار خون را تنظیم می‌کند و از گرفتگی عضلات که در دوران بارداری شایع است، پیشگیری می‌نماید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
به رشد و تکامل جنین کمک می‌کند
رنگدانه قرمز روشنی که در گوجه فرنگی وجود دارد و نام آن لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان قوی به شمار می‌رود که خطر ابتلا به بیماری‌های مختلفی را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهند که لیکوپن در دوران بارداری از آسیب به DNA در سلول‌های جنین در حال رشد جلوگیری می‌کند و به همین دلیل در دوران بارداری برای رشد و تکامل جنین مهم است.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
سرشار از آنتی اکسیدان است
آنتی اکسیدان لیکوپن که در گوجه موجود است، در مقابله با رادیکال‌های آزاد که سرطان زا هستند موثر است و آسیب ایجاد شده از آن‌ها را کاهش می‌دهد. آنتی اکسیدان‌ها همچنین خطر ابتلا به فشار خون بالا و پره اکلامپسی را کاهش می‌دهند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #5
از ابتلا به دیابت بارداری پیشگیری می‌کند
ترکیبات متعادل موجود در گوجه فرنگی از جمله کالری کم و فیبر بالا به حفظ قند خون مادر باردار کمک می‌کند. علاوه بر آن، ویتامین C و کروم (یک ماده معدنی مفید) موجود در گوجه فرنگی حساسیت به انسولین را افزایش می‌دهد که خطر ابتلا به دیابت بارداری را پایین می‌آورد.

البته با وجود تمام خواصی که مصرف گوجه فرنگی در دوران بارداری دارد، نباید از آن به تنهایی استفاده کرد. داشتن یک رژیم غذایی سالم که شامل انواع متنوعی از میو‌ه‌ها و سبزیجات، غلات و پروتئین گیاهی باشد برای داشتن یک بارداری سالم لازم است. همچنین ورزش مرتب و داشتن وزن سالم به کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری کمک می‌کند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #6
به هضم غذا کمک می‌کند
مصرف گوجه فرنگی در دوران بارداری به دلیل محتوای فیبر آن برای هضم غذا بسیار مفید است. فیبر در زمان هضم غذا، حرکات لوله گوارش را راحت‌تر می‌کند (پریستالسیس) و ترشح آنزیم‌های گوارشی را افزایش می‌دهد.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #7
باعث حفظ سلامت قلب می‌شود
پره اکلامپسی یا فشار خون بالا می‌تواند در دوران بارداری بسیار خطرناک باشد. با این حال، مصرف منظم گوجه فرنگی در بارداری می‌تواند خطر ابتلا به آن را کاهش دهد. چرا که گوجه دارای پتاسیم است که گردش خون را افزایش می‌دهد و فشار قلبی عروقی را کنترل می‌کند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,119
پسندها
33,599
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #8
منبع بسیار مناسبی از فولات به شمار می‌رود
گوجه فرنگی منبعی طبیعی از فولات است و مصرف آن در دوران بارداری روش بسیار مناسبی برای دریافت مقدار مورد نیاز فولیک اسید در روز به شمار می‌رود. فولیک اسید برای پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی و سایر نقایص لوله عصبی لازم است.
منبع: پینو
 
امضا : Vana~

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا