متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی کیک | آموزش کیک یخچالی

  • نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 10
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
کیک یخچالی یکی از شیرینی‌های محبوب و معروف است که در فصل‌های گرم سال و همچنین در هر زمان دیگری لذت بخش است. این نوع کیک با روشی خاص و با استفاده از مواد اصلی مانند آرد، شکر، کره و پودر کاکائو یا وانیل تهیه می‌شود. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد کیک یخچالی، این است که برای تهیه آن نیازی به پخت در فر نیست و به جای آن در یخچال منتظر شدن برای خنک شدن و یخ زدن است.

طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور :
کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور بدون شک یکی از پرطرفدار ترین کیک ها در سراسر دنیا می باشد و طرز تهیه کیک یخچالی ساده بسیار آسان می باشد. این کیک لذیذ و دوست داشتنی نیازی به فر ندارد و از این لحاظ مورد توجه بسیاری از افراد می باشد.

کیک-یخچالی.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:

شیر: 2 لیوان
شکر: 1 لیوان
بیسکویت پتی بور: 2 بسته
کره: 50 گرم
وانیل: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری

مواد-کیک-یخچالی.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
طرز تهیه ی کیک یخچالی خانگی :
مرحله اول :

برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ابتدا باید آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.


آرد-سفید.jpg
مرحله دوم :

پودر کاکائو را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.


پودر-کاکائو.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مرحله سوم :

در ادامه تهیه کیک یخچالی ساده وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.

افزودن-وانیل.jpg


مرحله چهارم :

یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

افزودن-شکر.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
مرحله پنجم :

2 لیوان شیر را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود.

شیر-گرم.jpg

مرحله ششم :

مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.


هم-زدن-مواد-کیک.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
مرحله هفتم :

در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.

افزودن-کره.jpg

مرحله هشتم:

تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده به غلظت برسد.


غلظت-سس-شکلات.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
مرحله نهم :

یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی ، و یا سلفون بکشید.

آماده-کردن-قالب.jpg

مرحله دهم :

ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده. این کار جذابیت بیشتری به کیک شما می دهد.


چیدن-بیسکویت.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مرحله یازدهم :

موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنید این کار را چندین لایه ادامه دهید 5 الی 6 لایه کفایت می کند.

زدن-سس-به-بیسکویت.jpg

مرحله دوازدهم :

کیک را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود).

چیدن-مواد-کیک.jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
مرحله سیزدهم :

بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.

کیک-یخچالی-آماده.jpg

مرحله چهاردهم :

نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.

کیک-یخچالی (1).jpg
 

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
4,820
امتیازها
27,173
مدال‌ها
16
سن
22
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
نکات تهیه کیک یخچالی ساده:
برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گاناش استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.
اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود.
شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز یا گردو بریزید.
از شکلات چیپسی نیز می توانید میان مواد استفاده کنید.
برای تزیین روی کیک یخچالی می توانید از‌ شکلات داغ، انار دون‌شده استفاده کنید.

نکات تکمیلی:
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا