«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

مانگا مانگا | جوی بوی

• نویسنده موضوع ترانه؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 58
  • کاربران تگ شده هیچ

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
13

ارسالی‌ها
1,371
پسندها
2,532
امتیازها
17,473
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
جوی بوی (Joy Boy) یک عنوان تاریخی بزرگ است و افرادی که قادر به تغییرات در دنیا هستند می‌توانند دارنده‌ی بعدی این عنوان باشند.

تاکنون دو فرد عنوان «جوی بوی» را داشته‌اند. اولین و شناخته‌شده فرد شخصیتی است که به شدت به قرن نانوشته مرتبط است. او فردی بود که نقش مهمی در تاریخچه جزیره فیش-من داشت و همین طور آيتمی با ارزش غیر قابل تصور را در آخرین جزیره گرند لاین به جا گذاشت. جوی بوی اولین بار توسط نیکو روبین و از طریق یک پونگلیف در جنگل دریایی مورد اشاره قرار گرفت.

بنا بر اسناد تاریخی ثبت شده روی پونگلیف‌ها، باور بر این است که جوی بوی به حدود ۸۰۰ سال بعد از قرن تهی برمی‌گردد. بعد از این که مانکی دی. لوفی قدرت هیتو هیتو نومی، مدل: نیکا را آزاد کرد و ضربان قلب او صدای «درام‌های آزادی» را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ترانه؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
13

ارسالی‌ها
1,371
پسندها
2,532
امتیازها
17,473
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
میراث
۸۰۰ سال بعد پیام‌هایی از جوی بوی در مورد بازگشت او پیدا شد. یکی از این پیام‌ها در جزیره فیش-من بود که در آن او از عهدشکنی خود عذرخواهی کرده بود و قول داده بود که در آینده کسی به آن عمل خواهد کرد. پیام دیگری در جزیره ناشناس پیدا شد که در آن ادعا شده بود که او ۸۰۰ سال آینده بازخواهد گشت.

هنگامی که دزدان دریایی راجر با رسیدن به این جزیره ناشناس، گرند لاین را فتح کردند، این پیام را خواندند و از تاریخ واقعی جهان آگاه شدند، اما تصمیم گرفتند آن را همانطور که بود ترک کنند، زیرا برای افشای آن خیلی زود بود.

بخشی از وعده مربوط به جزیره فیش-من در طول رویدادهای آرک جزیره فیش-من تقریبا شکسته شد. وقتی از مانکی دی. لوفی درخواست شد تا از این جزیره به هر بهایی حتی نابود شدن کشتی نوآ محافظت کند. با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
13

ارسالی‌ها
1,371
پسندها
2,532
امتیازها
17,473
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
پس از اینکه مانکی دی. لوفی توسط کایدو در بام اسکال دوم شکست خورد، زونیشا اشاره کرد که می‌تواند صدای «درام‌های آزادی» را بشنود و اینکه جوی بوی بازگشته است. سپس لوفی شروع به بازیابی هوشیاری خود کرد و پوزخندی زد، و میوه شیطانی خود را بیدار کرد و برای اولین بار فرم گیر پنجم را آزاد کرد.

پس از اینکه لوفی در این تقابل پیروز شد، کایدو مکالمه قبلی خود با کینگ را به یاد آورد که گفته بود جوی بوی کسی است که او را شکست خواهد داد. به این ترتیب او در آخر بالاخره متوجه شد که لوفی کسی جز جوی بوی نیست.
منبع: فلاپسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 3)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا