طرز تهیه
زمان تهیه ۱۰۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
۱ ژله را با آب جوش حل کنید و بنماری کنید.
۲ قالب ژله را چرب کنید.
۳ مقداری ژله بریزید و داخل فریزر به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدهید.
۴ هلو را خرد کنید و روی ژله نیم بند شده بریزید و مقداری ژله بریزید تا هلو فیکس شود سپس در فریزر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
۵ شیر، نشاسته ذرت، ژلاتین، شکر، پودر کاپوچینو را در قابلمه بریزید و فقط در حد حل شدن روی حرارت قرار دهید.
۶ شیر کاپوچینو را روی ژله نیم بند شده بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
۷ سپس ژله بریزید و این روند را تا زمانی که قالب پر بشود ادامه دهید و در آخر ژله را به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار بدهید.
سایر نکات
شما می توانید طعم ژله را عوض کنید و یا از کافی میکس و نسکافه و...استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.