«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

خبر داخلی الهامی: اشتباهاتم در فوتبال بیش‌تر از کارهای خوبم بوده است.

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14

ارسالی‌ها
2,019
پسندها
5,040
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
1402060621173791528242934.jpg

سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران به این نکته اذعان کرد که اشتباهاتش در فوتبال خیلی بیشتر از کارهای خوبش بوده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ساکت الهامی در نشست خبری پیش از دیدار نساجی مقابل هوادار تهران اظهار داشت: قبل از هر چیز باید به محمدرضا حسینی (هافبک تیم فوتبال نساجی) تسلیت بگویم که متأسفانه امروز باخبر شدیم پدرش را از دست داده است. این بازیکن بااخلاق، ارزشمند و معتقد امروز در فراق پدرش است، به او تسلیت می‌گویم و بداند ما در کنارش هستیم. یک عرض تبریک هم بابت حرکت پهلوانانه یک عزیزی باید بگویم. سینای عزیز بازیکن 17 ساله تیم نساجی کاری کرد که به نظرم اگر خارج از ایران این اتفاق می‌افتاد می‌توانست جایزه فیرپلی فیفا را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14

ارسالی‌ها
2,019
پسندها
5,040
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
وی در واکنش به سؤالی درباره داوری دیدار اخیر نساجی مقابل خیبر خرم‌آباد توضیح داد: بازی با خیبر، به هر حال گذشته است. آرزوی من این است که فردا تیم داوری بهترین قضاوت خود را انجام دهد. حتی راضی نیستم یک اوت به نفع تیم ما گرفته شود و چون تیم من هفته قبل ضرر کرده است، حالا یک تیم دیگر ضرر کند. الان بخواهم در مورد هفته قبل صحبت کنم باید به خیلی قبل‌تر برگردم. دوست ندارم الان بهانه‌تراشی کنم. این اتفاق ممکن بود برای هر تیم دیگری بیفتد. حالا قرعه به نام ما افتاد و من آن را به فال نیک می‌گیرم تا فوتبالی که شما می‌خواهید را ارائه کنیم. من می‌دانم اصحاب رسانه خیلی زحمت می‌کشند و امسال با معرفت‌تر به تیم‌های شهرستانی می‌پردازند.

«چشم‌انداز شما برای نیم‌فصل دوم چیست و همچنین از مشکلاتی...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14

ارسالی‌ها
2,019
پسندها
5,040
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
الهامی در مورد حمایت باشگاه و مدیرعامل نساجی از او و اینکه آیا اولتیماتومی به وی داده نشده بود، اظهار داشت: من دوست دارم خیلی آرام جواب بدهم، ولی شما من را تحریک می‌کنید! آن روز، روز مرگ من است که به من اولتیماتوم بدهند. جایی که نتوانم کاری کنم اصلاً خودم نمی‌مانم. من و مهندس حدادیان (مالک باشگاه نساجی) مثل برادر هستیم. همیشه هم گفتم این مرد آنقدر بزرگ و متین است که جای این صحبت‌ها نیست. از زمانی که خطیر آمده است دوستانه پیش می‌رویم و هیچ مشکلی نیست. درباره نتایج هم؛ همیشه برای مربی رفاقت یک طرف قضیه است و نتایج برای یک مربی تعیین‌کننده است.

وی در مورد اینکه بررسی صحنه‌های VAR در فوتبال ایران بسیار زمان‌بر است و یکی از مشکلات هفته‌های اخیر همین مسئله بوده است، تصریح کرد...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
14

ارسالی‌ها
2,019
پسندها
5,040
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«فکر می‌کنم یک مقدار بحث VAR سلیقه‌ای است.»، سرمربی تیم فوتبال نساجی با بیان این جمله ادامه داد: مثلاً در مورد گولسیانی صحبت می‌کنند که هیچ ربطی به من ندارد، اما در 30 ثانیه حکم اخراج او را می‌دهند، ولی برای یک آفساید ما هشت دقیقه طول می‌کشد. بعد هم به خاطر یک پنالتی پنج دقیقه متوقف می‌شود. این اتفاقات کمی کار را سخت می‌کند، مخصوصاً برای تیمی که احتیاج به برد دارد و یک شوت می‌تواند شیرازه یک تیم و آینده یک مربی را زیر سؤال ببرد. شاید مثلاً بازی ما و بازی سپاهان و پرسپولیس در تعیین تیم قهرمان و سقوط کننده هم تأثیر داشته باشد. من از داوران هفته قبل گلایه نمی‌کنم، چون اگر گلایه کنم همه می‌گویند الهامی دنبال امتیاز گرفتن است. امیدوار حق به حقدار برسد، آن زمان فوتبال پاک لذت...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا