نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

خبر داخلی حسینی: بی‌صبرانه منتظر بازی با تراکتور هستم

erik tavan

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
14

ارسالی‌ها
1,653
پسندها
4,933
امتیازها
25,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سیدمحمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت استقلال خوزستان در آستانه بازی برابر تراکتور اظهار داشت: باخت برابر خیبر برای ما نتیجه بدی بود، ولی در بازی مقابل فولاد از لحاظ فنی نمایش خوبی داشتیم و فکر می‌کنم مستحق برد بودیم. با این حال نتیجه مساوی برابر تیمی مثل فولاد بد نبود و حالا آماده بازی با تراکتور می‌شویم.

وی راجع به تقابل با تیم سابقش تصریح کرد: من روزهای خوبی را در تراکتور تجربه کردم و همیشه با برخورد خوب هواداران مواجه شدم. من تراکتور و مردم تبریز را دوست دارم و خوشحالم که به این شهر برمی‌گردم. بی‌صبرانه منتظر بازی با تراکتور هستم و امیدوارم اتفاقات خوبی برای تیم ما رخ دهد.

آخرین ویرایش
امضا : erik tavan
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Abra_.

erik tavan

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
14

ارسالی‌ها
1,653
پسندها
4,933
امتیازها
25,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
حسینی در مورد اینکه آیا شانسی برای امتیاز گرفتن در این بازی دارند، خاطر نشان کرد: تراکتور در دو بازی اخیر پنج امتیاز از دست داده و قطعاً در زمین خودش دنبال جبران این نتایج است. آنها در این فصل دنبال قهرمانی هستند و تیم پرمهره‌ای دارند، ولی تیم ما هم امسال برابر مدعیان قهرمانی عملکرد خوبی داشته است و در این بازی هم دنبال امتیاز گرفتن هستیم. قطعاً حریف سختی برای تراکتور هستیم و انگیزه زیادی داریم تا در این بازی امتیاز بگیریم.

• Like

erik tavan

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
14

ارسالی‌ها
1,653
پسندها
4,933
امتیازها
25,673
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مدافع تیم فوتبال استقلال خوزستان در پاسخ به این پرسش که آیا آنها از قرار گرفتن در رتبه نهم جدول راضی هستند یا خیر، گفت: هدف باشگاه کسب رتبه تک رقمی است، ولی فکر می‌کنم می‌توانیم نسبت به این جایگاه فعلی، در رتبه بهتری قرار بگیریم. اگر بازیکن از دست ندهیم و با صلاحدید باشگاه و کادر فنی بازیکن بگیریم قطعاً نتایج بهتری خواهیم گرفت.
منبع: تسنیم

• Like

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا