نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

خبر خارجی آنچلوتی: بد دفاع کردیم و بارسلونا شایسته برد بود

erik tavan

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
15

ارسالی‌ها
1,954
پسندها
5,824
امتیازها
27,173
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کارلو آنچلوتی که شاگردانش شب گذشته (یکشنبه) در دیدار فینال سوپرجام اسپانیا با نتیجه 5 بر 2 مغلوب بارسلونا شدند و جام قهرمانی را در عربستان از دست دادند، پس از این دیدار گفت: ما باید به این واقعیت توجه کنیم که در نیمه حریف یا در زمین خود خوب دفاع نکردیم. آنها خیلی راحت به گل رسیدند و ما چه به صورت جمعی و چه به صورت انفرادی خوب کار نکردیم چون دوئل‌های زیادی را باختیم. ما غمگین و ناامید هستیم و این غم را با خود به خانه خواهیم برد. ناراحتی ما ناراحتی هواداران‌مان است، اما چاره‌ای نداریم جز اینکه به جلو نگاه کنیم و روحیه خوبی که تا این بازی در گروه وجود داشت را به تیم برگردانیم.

وی افزود: بازی از دقیقه اول تا آخر خوب نبود. ما حتی پس از اینکه بارسلونا از دقیقه 56 به بعد - با اخراج شزنی - 10...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : erik tavan
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

erik tavan

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
15

ارسالی‌ها
1,954
پسندها
5,824
امتیازها
27,173
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نمی‌توانم چیزی از این عملکرد کم کنم، جز عملکرد امباپه که در یک حرکت خوب یک گل عالی به ثمر رساند. ما باید مابقی چیزها را فراموش کنیم و به جلو نگاه کنیم.

سرمربی رئال مادرید همچنین درباره اخراج دروازه‌بان بارسلونا اظهار داشت: زمانی که شزنی اخراج شد، فکر کردم که می‌توانیم به بازی بازگردیم. من به چیز دیگری فکر نکردم. برای رسیدن به پیروزی در چنین بازی‌ای باید خوب دفاع کرد. ما بد دفاع کردیم و بارسلونا شایسته برد بود. آنها بهتر از ما دفاع کردند.

کارلتو در پایان درباره اشتباهات فردی هم خاطرنشان کرد: من در مورد بازیکن خاصی صحبت نمی‌کنم. ما مشکل گروهی داشتیم. ما در یک‌سوم زمین خود یا در میانه میدان خوب دفاع نکردیم. ما به اندازه کافی به هم پیوسته نبودdم و باید به روند بهتر دفاع کردن بازگردیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : erik tavan
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN