متفرقه آلبوم من از جیسو

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع
من (انگلیسی: Me) اولین آلبوم تک‌آهنگ از جیسو خواننده اهل کره جنوبی عضو گروه بلک‌پینک است و توسط وای‌جی و اینترسکوپ در ۳۱ مارس ۲۰۲۳ منتشر شد. تک‌آهنگ آغازین این آلبوم تک‌آهنگ «گل» بود.​

امضا : H A N I N

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع
من
تک‌آهنگ از
جیسو
تک‌آهنگ‌های من
220px-Jisoo_-_Me.png
انتشار۳۱ مارس ۲۰۲۳
ضبط۲۰۲۲–۲۰۲۳
استودیوبلک لیبل (سئول)
ژانر
  • پاپ
  • ترپ
مدت۵:۳۸
زبان
  • کره‌ای
  • انگلیسی
ناشر
  • وای‌جی
  • اینترسکوپ
تهیه‌کننده
  • ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

پیش‌زمینه​

به دنبال انتشار آثار انفرادی هم‌گروهی‌های جیسو در بلک‌پینک، جنی در سال ۲۰۱۸، رزی در سال ۲۰۲۱ و لیسا در سال ۲۰۲۱، توجه‌ها به سمت جیسو به عنوان آخرین عضوی که برای اولین بار به عنوان خواننده انفرادی فعالیتش را آغاز می‌کند، جلب شد. جیسو در طی یک مصاحبه با رولینگ استون، خاطر نشان کرد که هنوز در مورد حرفهٔ موسیقی خارج از فعالیت‌های گروهی و همچنین مسیری که در حال حاضر در آن قرار دارد، مطمئن نیست. در ۲ ژانویه ۲۰۲۳، وای‌جی انترتینمنت تأیید کرد که جیسو در حال انجام ضبط موسیقی برای آلبوم تک‌آهنگ خود است و عکسبرداری‌های مربوط به جلد آلبوم به پایان رسیده‌است. در ۲۱ فوریه، وای‌جی انترتینمنت اعلام کرد که فیلم‌برداری موزیک ویدئوی جیسو در یک مکان فوق سری در خارج از...

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

انتشار و ترویج​

در ۵ مارس، تیزرهایی در حساب‌های رسمی بلک‌پینک در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد و تأیید شد که این آلبوم در ۳۱ مارس ۲۰۲۳ منتشر خواهد شد. در همان روز، این آلبوم تک‌آهنگ جهت پیش‌فروش برای دو ورژن استاندارد در کنار یک ورژن کیت و ورژن‌های پرپل وینیل در دسترس قرار گرفت. جیسو برای «افزایش ارزش این کالکشن» به صورت مستقیم در طراحی آن نقش داشت. در ۸ مارس، گزارش شد که نام این آلبوم تک‌آهنگ من است و یک تیزر پوستر منتشر شد که با گل تزئین شده و شامل کلوزآپ جیسو در پس‌زمینه‌ای سبز رنگ است. تیزر پوستر بعدی در ۱۲ مارس منتشر شد که پس‌زمینه آن سیاه است و جیسو لباس توری سفید رنگی بر تن دارد. در ۱۵ مارس، جیسو از اولین ویژوال تیزر رونمایی کرد. در ۱۹ مارس، اعلام شد که نام...

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

عملکرد تجاری​

من در مدت دو روز از ۵۱۰٬۰۰۰ پیش فروش و در مدت یک هفته از ۸۴۰٬۰۰۰ پیش فروش گذشت. تنها در مدت دو هفته، این آلبوم تک‌آهنگ به ۹۵۰٬۰۰۰ پیش فروش رسید و آن را به پرفروش‌ترین اثر انفرادی یک آرتیست زن کی-پاپ تاکنون تبدیل کرد. تا ۳۰ مارس، این آلبوم تک‌آهنگ از مرز ۱٫۳۱ میلیون پیش فروش گذشت.

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

فهرست قطعات​

فهرست قطعات من
شمارهنامسرایندهآهنگسازتنظیممدت
۱.«گل» (کره‌ای: ; لاتین‌نویسی اصلاح‌شده: Kkot)
  • وینس
  • کوش
  • وی‌وی‌ان
  • تدی
  • ۲۴
  • وی‌وی‌ان
  • کوش
۲۴۲:۵۵
۲.«همه نگاه‌ها به منه» (All Eyes on Me)
  • تدی
  • وینس
  • تدی
  • آر. تی
  • ۲۴
  • وی‌وی‌ان
  • ۲۴
  • آر. تی
...

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

گل (ترانه جیسو)​

«گل» (کره‌ای: ; انگلیسی: Flower) نخستین تک‌آهنگ انفرادی از جیسو خواننده اهل کره جنوبی عضو گروه بلک‌پینک است. این تک‌آهنگ در ۳۱ مارس ۲۰۲۳ توسط وای‌جی انترتینمنت به عنوان تک‌آهنگ آغازین اولین آلبوم تک‌آهنگ من منتشر شد. این ترانه توسط وینس، تدی، کوش و وی‌وی‌ان نوشته شده‌است و آهنگسازی آن را کوش، وی‌وی‌ان و ۲۴ انجام داده‌اند.

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع
«گل»
تک‌آهنگ جیسو
از آلبوم من
موزیک ویدئو
220px-Jisoo_-_Flower.jpg

گرافیک تبلیغاتی
زبان
  • کره‌ای
  • انگلیسی
بی-ساید«همهٔ نگاه‌ها به منه»
تاریخ پخش۳۱ مارس ۲۰۲۳
تاریخ ضبط۲۰۲۲
استودیوبلک لیبل (سئول)
ژانر
  • پاپ
  • دنس
  • ترپ
...

آخرین ویرایش توسط مدیر

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

پیش‌زمینه و انتشار​

پس از آغاز فعالیت انفرادی دیگر اعضای گروه بلک‌پینک، جنی، رزی و لیسا، توجه‌ها به سمت جیسو به عنوان آخرین عضوی که برای اولین بار به عنوان خواننده انفرادی فعالیتش را آغاز می‌کند، جلب شد. در ۲ ژانویه ۲۰۲۳، وای‌جی انترتینمنت تأیید کرد که جیسو در حال انجام ضبط موسیقی برای آلبوم تک‌آهنگ خود است و عکسبرداری‌های مربوط به جلد آلبوم به پایان رسیده‌است. در ۲۱ فوریه، وای‌جی انترتینمنت اعلام کرد که فیلم‌برداری موزیک ویدئوی جیسو در یک مکان فوق سری در خارج از کشور در حال انجام است و بیشترین بودجه‌ای را دارد که تاکنون وای‌جی برای موزیک ویدئوهای بلک‌پینک هزینه کرده‌است. در ۵ مارس، تیزرهایی در حساب‌های رسمی بلک‌پینک در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد و تأیید شد که این...

H A N I N

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/5/23
ارسالی‌ها
900
پسندها
831
امتیازها
7,173
مدال‌ها
10
سطح
8

• نویسنده موضوع

همه نگاه‌ها به منه (ترانه جیسو)​

«همه نگاه‌ها به منه» (انگلیسی: All Eyes on Me) ترانه‌ای از جیسو عضو گروه بلک‌پینک و دومین ترانه نخستین آلبوم تک‌آهنگ او، من است و در ۳۱ مارس ۲۰۲۳ توسط وای‌جی انترتینمنت و اینترسکوپ رکوردز منتشر شد.

عقب
بالا