فوتسال زوایای مختلف زندگی مرحوم فرید نمازی در گفتگویی جالب.

• نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 15
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

سرپرست بخش عمومی + مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,301
پسندها
5,457
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیر
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، خبر شوک کننده تعطیلات عید درگذشت فرید نمازی ستاره فوتسال خوزستان بود. بازیکن در جریان مسابقات جام رمضان در ماهشهر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت. تعزیر یکی از مصاحبه‌های جالب وی که زوایای مختلف زندگی این ستاره فقید را نمایان می‌کند خواهید خواند:

مثل تمام بچه های جنوب، فوتبال را با توپ پلاستیکی در کوچه پس کوچه ها شروع کرد و خیلی زود به خاطر استعداد و تکنیکی که داشت، جذب دنیای فوتسال شد و رفته رفته پله های ترقی را طی کرد تا اینکه به یکی از بازیکنان تأثیرگذار و باتجربه تیم فوتسال ملی حفاری اهواز و خوزستان تبدیل شد. فرید نمازی، بازیکن باتجربه فوتسال ایران و خوزستان که سال ها در تیم های نفتی جنوب کشور ازجمله نفت اهواز و ملی حفاری اهواز توپ می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,301
پسندها
5,457
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیر
چه سالی به تیم ملی فوتسال دعوت شدید و چرا دوران حضورتان در تیم ملی کوتاه بود؟

سال۹۰-۹۱بود که به تیم ملی دعوت شدم. آن موقع مربیان تیم ملی علی صانعی وخسوس کاندلاس اسپانیایی بودند. آن زمان دوره تغییر نسل بود و این باعث شد که من و خیلی های دیگر به حق خود در فوتسال نرسیدیم؛ آن موقع خیلی ها را به اسم جوان گرایی کنار گذاشتند. به گواه خیلی از کارشناسان درحالی که مستحق حضور در جام جهانی تایلند بودم، در روز پایان اردو و قبل از اعزام به تایلند خط خوردم. متأسفانه من جزو ۳ نفری بودم که خط خوردم و از تیم ملی حذف شدم .

بیشترین دوران حضورتان در سطح باشگاهی را در تیم ملی حفاری اهواز سپری کردید، تیمی که این روزها در لیگ برتر فوتسال ناخوش احوال است. در این خصوص بگویید؟

بله، متأسفانه...

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,301
پسندها
5,457
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیر
چه سالی وارد صنعت نفت شده اید؟

هم اکنون در حراست شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون مشغول به کار هستم. سال ۱۳۸۵ فعالیتم را در بخش حراست شروع کردم و کارمند ارکان ثالث هستم.

در مسابقات المپیاد نفت هم بازی می کردید؟

متأسفانه به خاطر قوانین وزارت نفت چون کارمند ارکان ثالث بودم، نمی توانستم در مسابقات المپیاد نفت شرکت کنم، اما در مسابقات داخلی شرکت نفت و گاز کارون حضور داشتم و قهرمانی های متعددی را به دست آوردم.

اشاره به جوانان خوزستانی و ملی حفاری داشتید، فوتسال نفت این پتانسیل را دارد که در جمع مدعیان باشد؟

در سال های گذشته همان طور که گفتم ما همیشه جزو ۳ تیم بالای جدول بودیم و بازیکنان زیادی را به تیم ملی معرفی کردیم. من عقیده دارم فوتسال نفت پتانسیل بالایی دارد...

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا