فوتسال روز پایانی هفته یازدهم لیگ برتر/فولاد مس را خم کرد، گیتی پسند با رکورد شکنی در آستانه قهرمانی نیم فصل.

  • نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 32
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,493
پسندها
5,736
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ، روز پایانی هفته یازدهم لیگ برتر عصر امروز با برگزاری دو دیدار همراه بود که طی آن مس سونگون در خانه فولاد هرمزگان شکست خورد.

شاگردان علی افضل در حالی که بازی را با برتری یک گله مقابله میزبان آغاز کردند در نهایت با دو گل نوید آذری و درخشش علیرضا صمیمی دروازه‌بان سابق خود بازی را واگذار کردند.

این دومین شکست پیاپی مس در این فصل از لیگ برتر بود با این حال جایگاه دوم این تیم حفظ شد. در اصفهان اما گیتی پسند مقابل سن ایچ بحران زده به یک پیروز شیرین خانگی دست یافت تا ضمن کسب رکورد ۱۰ پیروزی پیاپی اختلاف خود با مس سونگون رده دومی را به ۵ امتیاز برساند و گام بلندی برای قهرمانی نیم فصل بردارد.

منبع: fut5al.ir
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] (Luna)

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا