خبر خارجی دلافوئنته: از تصمیم یامال غافلگیر شدم/ این عادی نیست!

• نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 9
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,521
پسندها
5,544
امتیازها
30,973
مدال‌ها
17
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیرکل
1404072310294860634356074.jpg

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سریال اختلافات کادر فنی تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا بر سر لامین یامال وارد قسمتی جدید شد. در حالی که انتظار می‌رفت یامال در دو بازی پایانی اسپانیایی‌ها در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 به میدان برود و به همین دلیل هم به اردوی ماتادورها دعوت شد، صبح امروز (سه‌شنبه) فدراسیون فوتبال اسپانیا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نام مهاجم مراکشی‌الاصل بارسلونا از فهرست لاروخا خط خورده چرا که او به شیوه‌ای غیرمنتظره و اعلام نشده، تحت یک نوع خاص از عمل جراحی برای درمان مشکل اخیرش از ناحیه تناسلی قرار گرفته که به سبب آن بین 7 تا 10 روز نیاز به استراحت دارد. انتشار این خبر غافلگیری لوئیس دلافوئنته و پزشکان تیم ملی اسپانیا را به همراه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] M I R A S

MAEIN

مدیر آزمایشی کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,521
پسندها
5,544
امتیازها
30,973
مدال‌ها
17
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیرکل
سرمربی ماتادورها افزود: یکسری فرایندها وجود دارد که خارج از کنترل فدراسیون رخ می‌دهد. وضعیت همین است و ما هم باید قبولش کنیم. با این حال به نظرم تصمیمی که باشگاه بارسلونا درباره لامین یامال گرفته چندان عادی نیست. من قبل از این هرگز شرایطی مشابه این را تجربه نکرده بودم. این خیلی عادی نیست.

تیم ملی اسپانیا در دو بازی پایانی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 به ترتیب مقابل گرجستان و ترکیه به میدان خواهد رفت و در صورت کسب 4 امتیاز از این دو بازی صعودش را بدون توجه به نتایج بازی‌های ترکیه قطعی خواهد کرد.

منبع: تسنیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] M I R A S

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا