والیبال تغییرات در راه کادر فنی تیم ملی والیبال/ پیاتزا دست به انتخاب زده است؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Gone
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 8
  • کاربران تگ شده هیچ

Gone

کاربر فعال
سطح
14

تاریخ ثبت‌نام
16/7/21
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
5,853
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
تغییرات در راه کادر فنی تیم ملی والیبال/ پیاتزا دست به انتخاب زده است؟

در حالی که پیش از این صحبت از تغییر در کادر فنی تیم ملی والیبال ایران از سوی پیاتزا مطرح شده، غلامرضا مؤمنی مقدم به عنوان یکی از گزینه‌های مدنظر برای دستیاری در تیم بزرگسالان قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی والیبال ایران در سال ۲۰۲۶ رقابت‌های مهمی را پیش رو دارد. اولین و جدی‌ترین مسابقه بلندقامتان ایران رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ است که از ۱۳ تا ۲۲ شهریور ماه سال آینده به میزبانی ژاپن برگزار خواهد شد. این مسابقات نخستین مرحله انتخابی المپیک ۲۰۲۸ هم به حساب می‌آید و برای والیبال ایران اهمیت زیادی دارد.

روبرتو پیاتزا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Anoosh.

Gone

کاربر فعال
سطح
14

تاریخ ثبت‌نام
16/7/21
ارسالی‌ها
1,373
پسندها
5,853
امتیازها
24,673
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
تغییرات در راه کادر فنی تیم ملی والیبال/ پیاتزا دست به انتخاب زده است؟

وی در مورد تغییر رده‌های سنی از سوی فدراسیون جهانی والیبال گفت: هر مسئولیتی که فدراسیون در هر مقطعی به من سپرده است؛ سعی کردم به کمک همکارانم کار خوب را انجام بدهیم و نتیجه خوب بگیریم که باعث شادی همه شود. این قاعده هم مستثنی نیست و هر تصمیمی که فدراسیون بگیرد تابع آن هستم. با توجه به اینکه رده سنی از سوی فدراسیون والیبال جهانی تغییر کرد، مسابقات جهانی جوانان هر سه سال یک بار برگزار می‌شود و برای سال جدید تیم ملی والیبال جوانان کار خاصی نخواهد داشت. اما باز هم باید دید فدراسیون چه برنامه‌ای دارد و چه تصمیماتی گرفته می‌شود. مهم این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Anoosh.
عقب
بالا