اخبار اجتماعی سوگواری به سبک اینفلوئنسرها

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Anoosh.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 34
  • کاربران تگ شده هیچ

Anoosh.

کاربر نیمه فعال
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
583
پسندها
799
امتیازها
5,073
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

سوگواری به سبک اینفلوئنسرها؛ پاشو ببین بازدیدمون چقدر شده!​

سوگواری به سبک اینفلوئنسرها؛ پاشو ببین بازدیدمون چقدر شده!

چند روزی است که بخش قابل توجهی از اینستاگرام در قبضه مردی است که همسر جوان خود را از دست داده و تصمیم گرفته است تا تمام لحظات این اتفاق تلخ، از لحظه باطل شدن شناسنامه تا خاکسپاری و ختم را با مخاطبان به اشتراک بگذارد، گریه کند، کلیپ بسازد و زیرش نظرسنجی برپا کند تا مخاطبان در آن شرکت کنند، تصویری از تعداد بالای بازدید استوری‌هایش منتشر کند و در نهایت هم بگوید: «چون تنهام اینجام، درکم کنید و دنبال حاشیه نباشید!»

به گزارش ایسنا،‌ شبکه‌های اجتماعی، به‌ویژه اینستاگرام به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Anoosh.

کاربر نیمه فعال
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
583
پسندها
799
امتیازها
5,073
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
حاشیه‌ها را دور بریزید و درکم کنید!

در نهایت این مرد با بالا گرفتن حواشی دوربین سلفی گوشی را به سمت خود می‌گیرد و می‌گوید: «اگر من از روز اول اینجا هستم، هیچکس کنار من نبود. دخترم بعدا حق داره وقتی بزرگ شد این فیلم‌ها رو ببینه. نگید چرا فعالیت داره و گوشی از دستش نمی‌افته،‌ هیچکس نمیتونه جای من باشه. من از این به بعد شرایطم سخت‌تره. یهو هجوم آوردن فالو کردن ولی من دنبال این چیزا نبودم. ما با صفحه قبلی‌مون که از بین رفت زودتر از اینا دیده می‌شدیم؛ هرکسی الان دوباره اومده فیلما رو دیده،‌ از اول دنبال ما بوده ولی چه دیر آمدین که دیگه همسر من نیست و روزهای خوش ما رو ندیدین. درکم کنید و حاشیه‌ها را دور بریزید.» اظهاراتی که البته با روندی که او در ۵ روز گذشته در پیش گرفته است همخوانی...

Anoosh.

کاربر نیمه فعال
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
583
پسندها
799
امتیازها
5,073
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
سوگواری به مثابه فرصتی برای دیده شدن

به نظر می‌رسد نگران‌کننده‌ترین جنبه این پدیده، تأثیر آن بر سبک زندگی مخاطبان، به‌ویژه نسل جوان باشد. اینفلوئنسرها به‌عنوان افراد شناخته شده با نمایش عمومی سوگ و تبدیل آن به محتوایی برای جلب توجه، ارزش‌های انسانی را کنار می‌گذارند و مخاطبان، به‌ویژه جوان‌ترها که بخش عمده دنبال کنندگان آنها را تشکیل می‌دهند، ممکن است این رفتار را تقلید کنند و سوگواری را به‌عنوان فرصتی برای دیده شدن ببینند.

اقتصاد توجه و چرخه معیوب اینفلوئنسری

اقتصاد توجه قلب این مشکل است. در فضای مجازی، توجه مخاطب ارزشمندترین دارایی است و بلاگرها برای بقا در این فضا باید مدام محتوای جذاب تولید کنند. مرگ و سوگ به دلیل بار احساسی قوی، یکی از قدرتمندترین ابزارها برای جلب...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 4)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا