خبر خارجی قدرنادیده‌ترین بازیکن جهان: پرنده کوچکی که شاهین شد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Hafez
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها بازدیدها 6
  • کاربران تگ شده هیچ

Hafez

کاربر خبره
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,350
پسندها
13,013
امتیازها
42,973
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
فدریکو والورده که زمانی از تماشای ساده‌ترین مسابقات فوتبال محروم بود، امروز به قلب تپنده، روح و چهره واقعی رئال مادرید تبدیل شده است.
قدرنادیده‌ترین بازیکن جهان: پرنده کوچکی که شاهین شد

تصور رئال مادرید فعلی و تیم ملی اروگوئه بدون فدریکو والورده غیرممکن است. در تیمی که فوق‌ستاره‌هایی مثل کیلیان امباپه، وینیسیوس جونیور و جود بلینگام را در اختیار دارد، این هافبک اروگوئه‌ای است که به عنوان لیدر، قلب و چهره اصلی مادریدیستا شناخته می‌شود. والورده در نقش‌های مختلف فوق‌العاده ظاهر می‌شود و در هر دو نیمه زمین، تیمش را به دوش می‌کشد. اوج درخشش او در مارس گذشته بود. فده در سه هفته متوالی لالیگا گلزنی کرد و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Hafez

Hafez

کاربر خبره
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,350
پسندها
13,013
امتیازها
42,973
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
اما فدریکو چگونه مسیر مونته‌ویدئو تا وضعیت فعلی در یک غول جهانی را طی کرد؟ والورده در خانواده‌ای معمولی بزرگ شد؛ پدرش نگهبان کازینو بود و مادرش در جمعه‌بازار اسباب‌بازی می‌فروخت. فده کوچولو آن روزها از فقر خجالت می‌کشید. آن‌ها در خانه تلویزیون پولی نداشتند و او نمی‌توانست فوتبال تماشا کند. والورده بعدها اعتراف کرد که تنها در بزرگسالی متوجه شد والدینش برای او چه فداکاری‌هایی انجام داده‌اند. او فوتبال بازی می‌کرد اما تازه در ۱۴ سالگی به آکادمی پنیارول، یکی از قطب‌های فوتبال آمریکای جنوبی پیوست و پتانسیل خودش را نشان داد. یکی از مربیان جوانان به او لقب «پاخاریتو» یا «پرنده کوچک» داد؛ چرا که فده بدون توقف در زمین می‌دوید و انرژی بی‌پایانی داشت. پابلو بنگوچیا، مربی وقت او گفته بود: «فکر...

Hafez

کاربر خبره
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,350
پسندها
13,013
امتیازها
42,973
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
2439170

والورده در ۱۶ آگوست ۲۰۱۵ برای تیم اصلی پنیارول به میدان رفت و ۵۵ دقیقه مقابل سرو بازی کرد. بلافاصله پس از دومین بازی، خبری عجیب منتشر شد؛ فلورنتینو پرز اعلام کرد که والورده به رئال می‌پیوندد: «او فعلاً ۱۷ ساله است و تا ۱۸ سالگی نمی‌تواند بیاید، اما بعد از آن به ما ملحق می‌شود.» جالب است که والورده پیش از رئال، در آستانه پیوستن به آرسنال بود و حتی تست‌های پزشکی را هم داد، اما به دلیل عدم علاقه به فضای انگلیس، پیشنهاد توپچی‌ها را رد کرد. پیشنهاد رئال زمانی رسید که او در هتل بود و مادرش با او تماس گرفت: «چند نفر از رئال در اتاق ما هستند و می‌خواهند با تو حرف بزنند.» فده ابتدا باور نمی‌کرد اما...

Hafez

کاربر خبره
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,350
پسندها
13,013
امتیازها
42,973
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
در جولای ۲۰۱۶ فده قراردادی ۵ ساله بست و به «کاستیا» زیر نظر سانتیاگو سولاری رفت. او در ۳۰ بازی ۳ گل زد اما هم‌زمان دچار غرور کاذب شد. فده اعتراف می‌کند: «فکر می‌کردم به سطح مسی و رونالدو رسیده‌ام. کمتر تمرین می‌کردم و بیشتر به فکر خرید لباس بودم. من فقط یک احمق بودم که داشتم رویاهایم را نابود می‌کردم. حتی تربیت والدینم هم نتوانست مانع انحرافم شود، چون شهرت ناگهانی چشمم را کور کرده بود.» پس از یک سال، او به صورت قرضی به دپورتیوو لاکرونیا رفت که نقطه عطف بزرگی برایش شد. با وجود جنجال نژادپرستی در جام جهانی جوانان ۲۰۱۷ و سوءتفاهم بابت شادی گلش، رئال از او دست نکشید. والورده ۲۴ بازی در لالیگا انجام داد و زیر نظر کلارنس سیدورف پخته‌تر شد.

Hafez

کاربر خبره
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,350
پسندها
13,013
امتیازها
42,973
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
او فصل ۲۰۱۸/۲۰۱۹ را در ترکیب اصلی رئال شروع کرد و زیر نظر لوپتگی اولین بازی‌اش را انجام داد، اما با آمدن سولاری و سپس حذف تلخ مقابل آژاکس، والورده دچار تردید شد: «آیا من لایق پیراهن رئال هستم؟» درخشش واقعی فده با بازگشت زیدان در فصل ۲۰۱۹/۲۰۲۰ رقم خورد. زیزو او را به ترکیب اصلی تزریق کرد و والورده به مهره‌ای کلیدی تبدیل شد. او در فینال سوپرجام مقابل اتلتیکو با خطای فداکارانه روی موراتا در دقیقه ۱۱۵، مانع تک به تک شدن او شد و با وجود اخراج، جایزه بهترین بازیکن زمین را گرفت و محبوب هواداران شد. در سال ۲۰۲۰ پسرش بنیسیو به دنیا آمد و فده فهمید که باید بزرگ شود. او در سال ۲۰۲۳ با الکس بائنا درگیر شد، چون بائنا درباره احتمال از بین رفتن فرزند دوم والورده شوخی زشتی کرده بود؛ موضوعی که باعث شد...

Hafez

کاربر خبره
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,350
پسندها
13,013
امتیازها
42,973
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
2439172

روند صعودی فده با تمدید قرارداد تا سال ۲۰۲۷ ادامه یافت. او در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ پاس گل قهرمانی را به وینیسیوس داد و در فصل‌های بعدی به ماشین گلزنی تبدیل شد؛ ۱۲ گل در فصل ۲۰۲۲/۲۰۲۳ و ۱۱ گل در فصل گذشته. ترنت الکساندر آرنولد درباره او می‌گوید: «فده دست‌کم‌گرفته‌شده‌ترین بازیکن جهان است. هیچ نقصی در بازی او نیست و در هر پستی بهترین است.» آلوارو آربلوا هم او را «خوآنیتوی قرن بیست و یکم» نامیده است. والورده حالا با بیش از ۳۶۵ بازی، از رکورد بازی‌های زیدان برای رئال هم عبور کرده و به یکی از کاپیتان‌های تیم تبدیل شده است. او ثابت کرده که برای تبدیل شدن به یک اسطوره، فراتر از تکنیک، به قلبی...

عقب
بالا