- تاریخ ثبتنام
- 16/3/26
- ارسالیها
- 256
- پسندها
- 725
- امتیازها
- 4,143
- مدالها
- 7
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، فاطمه مالمیر پژوهشگر و دانشآموخته علوم اجتماعی در یادداشتی نوشت:«جنگ که حادث شد؛ سوای تحلیلهای سیاسی و نظامی وقوع آن برای جامعه ایران. خوب است هر کسی این سوال را هم از خودش بپرسد:« چرا این جنگ، اینگونه و در این روزها برای من اتفاق افتاد؟» فکر کردن به پاسخ این سوال یعنی ورود به سپهرِ «جنگِ تو»
«جنگِ تو» جایی است که من باید به نسبت خودم، شخصیتم و زندگی روزمرهام با جنگ بیاندیشم. اینکه بروز جنگ دقیقا در این نقطه از زندگیِ من و «منها» قرار است چه چیزی در ما به وجود بیاورد؟ چه چیزی را در ما فروبریزد؟ و از ما برای ساخت چه چیزی در تاریخ استفاده کند؟ این اندیشه، یعنی در مواجهه با جنگ، در بعدی شخصی شده و با ابزاری به قوتِ «سوال»، خود را به تمامه به چالش بکشیم و...
«جنگِ تو» جایی است که من باید به نسبت خودم، شخصیتم و زندگی روزمرهام با جنگ بیاندیشم. اینکه بروز جنگ دقیقا در این نقطه از زندگیِ من و «منها» قرار است چه چیزی در ما به وجود بیاورد؟ چه چیزی را در ما فروبریزد؟ و از ما برای ساخت چه چیزی در تاریخ استفاده کند؟ این اندیشه، یعنی در مواجهه با جنگ، در بعدی شخصی شده و با ابزاری به قوتِ «سوال»، خود را به تمامه به چالش بکشیم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.