متفرقه متفرقه | حکم شرعی ساحری و جادوگری در دین اسلام

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
29/1/20
ارسالی‌ها
1,455
پسندها
16,374
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
ساحری و جادوگری در اسلام حرام است

اما در دین اسلام ، مردم را از آموختن سحر و جادو و مراجعه به افرادی که سحر و جادو می کنند بشدت برحذر داشته و به شدت منع شده و مراجعه به این افراد را کفر و گناه بسیار بزرگ و نابخشودنی دانسته و علما و بزرگان دین بیان نموده اند که سحر و جادو حرام و خلاف شرع است‌.
حضرت علی (علیه السلام) ‌می‌فرمایند : “کسی که سحر بیاموزد، کم یا زیاد، کافر شده است و رابطه او به کلّی با خدا قطع می‌شود.” [۱۱]
در روایت وارد شده است که زنی خدمت حضرت پیامبر آمد و عرض کرد یا رسول الله همسری دارم که از من بدش می‌آید و من کاری کرده‌ام (سحر و جادو) که او را نسبت به خود مهربان سازم. حضرت پیامبر (صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمودند: «وای بر تو دینت را تیره نمودی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
29/1/20
ارسالی‌ها
1,455
پسندها
16,374
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
و در برخی روایات دیگر مراجعه به این افراد را به معنی رد تمامی کتب آسمانی ذکر کرده است ، البته به برخی افراد خاص اجازه داده شده است که برای دفع شر سحر از مردم و باطل کردن سحر ساحران ، آن را بیاموزند
کلینى نقل مى کند که عیسى بن شقفى نزد امام صادق (علیه السلام)آمد و عرض کرد: حرفه من سحر بودن و در برابر آن مزد مى گرفته ام و مخارج زندگى ام نیز از همین راه تأمین مى شده است. با همین درآمد حج نیز گزارده ام، ولى اکنون آن را ترک کرده و توبه نموده ام. آیا براى من راه نجاتى هست؟ امام (علیه السلام) فرمودند: عقده سحر را بگشا، ولى گره جادوگرى مزن. [۱۵]
از این حدیث استفاده مى‏شود که براى گشودن گره سحر، آموختن و عمل به آن اشکال ندارد.

امام علی (علیه السلام) می فرمایند: هر حقی از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا