- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,356
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان آمریکایی راهکار جدیدی را برای سردکردن مایعات تا کمتر از دمای انجماد آن ها بدون کریستالی شدن و یخ زدن یافتند.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان از این راهکار جدید برای کاهش دمای انجماد آب و مایعات محلول در آب و سرد کردن آن ها در یک دوره زمانی طولانی استفاده کردند. برای این منظور محققان سطح مایع موردنظر را با استفاده از مایع دیگری مانند روغن های معدنی که با آب مخلوط نمی شود عایق می کنند تا سطح تماس هوا و آب از بین برود.
بر اساس تحقیقات قبلی، کریستالی شدن آب به دلیل وجود ناخالصی مانند غبار و باکتری در سطح تماس آب و هوا رخ می دهد و از بین بردن این سطح تماس، ساده ترین راه برای جلوگیری از یخ زدن آب است.
در روش های متداول سردکردن مایعات تا کمتر از دمای انجماد، از...
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان از این راهکار جدید برای کاهش دمای انجماد آب و مایعات محلول در آب و سرد کردن آن ها در یک دوره زمانی طولانی استفاده کردند. برای این منظور محققان سطح مایع موردنظر را با استفاده از مایع دیگری مانند روغن های معدنی که با آب مخلوط نمی شود عایق می کنند تا سطح تماس هوا و آب از بین برود.
بر اساس تحقیقات قبلی، کریستالی شدن آب به دلیل وجود ناخالصی مانند غبار و باکتری در سطح تماس آب و هوا رخ می دهد و از بین بردن این سطح تماس، ساده ترین راه برای جلوگیری از یخ زدن آب است.
در روش های متداول سردکردن مایعات تا کمتر از دمای انجماد، از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.