دفتر خاطرات سینما دفتر خاطرات سینما ❁FATEME078 | کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع *WINCHESTER*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 87
  • کاربران تگ شده هیچ

*WINCHESTER*

هنرمند انجمن
سطح
14

تاریخ ثبت‌نام
29/7/25
ارسالی‌ها
1,322
پسندها
4,262
امتیازها
20,073
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
«به نام آفریدگار زیبایی‌ها»
IMG_9208.webp
این تاپیک متعلق به @FATEME078❁ است.
تنها این کاربر می‌تواند با توجه به قوانین هر گونه نقد، نظر و خاطره‌ای رو در مورد سینمایی‌ها یا سریال‌های مختلف ارسال و با خودشون و دوستانشون به اشتراک و یادگار بزارند.
قوانین - قوانین فراخوان دفتر خاطرات کاربران ویژه تالار سینما | انجمن یک رمان

امضا : *WINCHESTER*

FATEME078❁

نویسنده افتخاری
سطح
46

تاریخ ثبت‌نام
30/3/17
ارسالی‌ها
2,810
پسندها
67,171
امتیازها
67,073
مدال‌ها
51
ROMAN HOLIDAY
1953
Comedy/Romance

1000094512.webp
دوست داشتم این تاپیک رو با یکی از فیلم‌های هیچکاک مثل سرگیجه یا Rear Window شروع کنم اما Roman holiday به کارگردانی ویلیام وایلر رو انتخاب کردم. فیلمی که نمی‌شه از یه لحظه‌ش هم گذشت و تقریباً به سلیقه بیشتر مخاطب‌های فیلم‌های کلاسیک نزدیکه.
داستان پرنسسی به نام آنا( آدری هیپبورن) رو روایت می‌کنه که در سفری رسمی به رم، از دست محافظ‌هاش فرار می‌کنه و به صورت ناشناس در شهر می‌گرده.
در این گشت‌و‌گذار با یه روزنامه‌نگار آمریکایی به نام جو بردلی(‌گریگوری پک) آشنا می‌شه. دوتا آدم، از دو دنیای کاملاً متفاوت. مسیر رشد پرنسس رو در این سفر و بعد آشنایی با جو‌بردلی کاملاً می‌شه حس کرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FATEME078❁

FATEME078❁

نویسنده افتخاری
سطح
46

تاریخ ثبت‌نام
30/3/17
ارسالی‌ها
2,810
پسندها
67,171
امتیازها
67,073
مدال‌ها
51
Midnight in Paris
2011
Comedy/Romance
Woody Allen
1000094843.webp
نیمه‌شب در پاریس رو زمانی دیدم که فیلم‌ها خیلی به دلم نمی‌نشستن و خداخدا می‌کردم زودتر تموم شن. این فیلم مثل یه معجزه بود. انگار داری رویاها تو زندگی می‌کنی.
داستان حول محور جوان نویسنده‌ای به نام گیل می‌گرده که همراه نامزدش راهی پاریس شده. مردی که عاشق پیاده‌روی‌های شبونه تو خیابون‌های بارونی پاریسه و البته آرزوی زندگی تو پاریس دهه ۱۹۲۰ رو داره و معتقده عصر طلایی بوده. با این حال اون و نامزدش از دو دنیای متفاوتن که از یه جایی به بعد راهشون جدا می‌شه.
تصور کنید ساعت از ۱۲ گذشته، یه ماشین قدیمی رد می‌شه. نمی‌دونید مقصدش کجاست فقط سوار می‌شید. و حالا شما تو دهه...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : FATEME078❁
عقب
بالا