- تاریخ ثبتنام
- 13/2/21
- ارسالیها
- 3,693
- پسندها
- 16,230
- امتیازها
- 49,173
- مدالها
- 60
- نویسنده موضوع
- مدیر
تیم فوتبال سانتوس برزیل بامداد امروز (چهارشنبه) در سومین بازی خود در گروه D رقابتهای سودآمریکانا در حالی تن به تساوی یک-یک مقابل سنلورنزو آرژانتین داد که نیمار در این بازی 90 دقیقه در ترکیب این تیم بود. ستاره برزیلی سانتوس که پس از 11 سال پا به خاک آرژانتین میگذاشت، از همان بدو ورودش به این کشور از سوی هواداران این تیم و طرفدارانش در این کشور به شدت مورد استقبال قرار گرفت.
نیمار 34 ساله پس از این دیدار ضمن تشکر از هواداران سنلورنزو که او را در جریان این بازی بارها تشویق کردند، گفت: هرگز محبتی که آنها به من نشان دادند را فراموش نخواهم کرد. هواداران سنلورنزو فوقالعاده هستند و در طول بازی دست از تشویق کردن، نکشیدند. آنها استقبال خیلی خوبی از من داشتند و باید بگویم که خارج از برزیل...
نیمار 34 ساله پس از این دیدار ضمن تشکر از هواداران سنلورنزو که او را در جریان این بازی بارها تشویق کردند، گفت: هرگز محبتی که آنها به من نشان دادند را فراموش نخواهم کرد. هواداران سنلورنزو فوقالعاده هستند و در طول بازی دست از تشویق کردن، نکشیدند. آنها استقبال خیلی خوبی از من داشتند و باید بگویم که خارج از برزیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.